FÅ ET GRATIS TILBUD

Lån uden om banken

Lån uden om banken

Vi er eksperter i lån uden om banken

Det kan være svært at blive godkendt til boliglån via de traditionelle kanaler, som er banker og realkreditinstitutter. Her foregår kreditvurderingen ved hjælp af fastlagte regler, som stiller store krav til ansøgers økonomi. Her bliver ansøgere vurderet ud fra skemaer, som ikke altid giver ser på alle relevante oplysninger. Derfor kan det være svært for førstegangskøbere at få fodfæste på boligmarkedet, og det kan være svært at få godkendt en aftale om lån, som skal finansierer boliger udenfor de store byer, hvor boligsalget foregår på et lavere blus, end man ser i de store byer, hvor priserne sætter rekord år efter år.

Boliglån i banken er klart den billigste mulighed, når det kommer til finansiering af bolig. Hvis man bliver afvist af de traditionelle udbydere af boliglån, er det dog ikke afslutningen på éns boligdrømme. Der findes nemlig alternative muligheder for lån uden bank, og hos Simpel Kredit har vi specialiseret os i disse alternative finansieringsformer, som kan gøre dine boligdrømme til virkelighed selvom banker og realkreditinstitutter har afvist din ansøgning.

Vi har samlet et yderst kompetent hold af medarbejdere, som er specialiseret i forskellige former for lån uden om banken. Du kan se mere om vores medarbejdere her

Et lån er en stor beslutning, og du skal derfor være forsigtig, når du sætter din underskrift. Her står Simpel Kredit klar med råd og vejledning, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige lån, når du er på udkig efter lån uden om banken.

Fordele ved lån udenombanken

Der kan være mange grunde til, at ansøgere får afslag hos deres respektive banker. Heriblandt kan nogle af grundene være:

  • Ejendommen kan ikke skabe nok værdi, dermed risikabel investering.
  • Svingende indtægt (fx som selvstændig).
  • For lavt rådighedsbeløb.
  • Mange lån i forvejen.

Derudover er der et væld af andre aspekter, som forhindrer låneansøgere i at få finansieret deres næste køb. Som beskrevet tidligere, er der nogle helt andre processer i at tage et lån udenombanken. Behandlingen er meget hurtigere og mere nuanceret, såvel som den er mindre kompliceret og striks. Selvom man har fået et afslag på sin ansøgning hos banken, er det ikke definitivt, at man ikke kan få finansieret sin bolig.

Læs mere

Hvordan finder man det rigtige lån udenom banken?

Det er vigtigt at man holder tungen lige i munden, når man er på udgik efter alternative former for finansiering af bolig. Generelt får man det billigste lån, når man låner igennem banker og realkreditinstitutter. Men da disse efterhånden sætter urealistiske krav til ansøgers økonomi, går mange mennesker forgæves, når de ansøger om lån igennem de traditionelle og oftest anvendte låneudbydere.

I nogle landområder er bolighandler så sjældne, at der ikke findes statistik over km2 priser. Uden statistik på dette område, og i områder hvor der ikke fortages mange bolighandler, kan man ikke låne i banker og realkreditinstitutter, medmindre man stiller stor økonomisk sikkerhed. Her kan man i nogle tilfælde få løn med statsgaranti, hvor staten giver garanti for lånets afvikling. Du kan læse mere om Simpel Kredits statsgaranterede lån her

Hos Simpel Kredit tilbyder vi også pantebrevsfinansiering, hvor der stilles sikkerhed i fast ejendom, som sættes i pant. Her kan være tale om allerede eksisterende ejendom, eller man kan sætte den bolig, som man ønsker finansiering af, i pant for lånets afvikling. Vi aftaler de nærmere detaljer, når vi indgår en aftale om lån.

Lån penge uden om banken og gør dine boligdrømme til virkelighed

Der er ingen grund til at give op på sine drømme om fast ejendom, selvom banken har afvist ens ansøgning om lån. Her kan man eksempelvis se nærmere på pantebrevslån, som er en populær form for lån udenom banken. Her stiller man garanti i fast ejendom, som pantsættes for at garantere at lånets afvikling foregår i henhold til den aftale, som vi bliver enige om. Pantebrevslån er en oplagt finansieringsmulighed, når man er på udkig efter det rigtige lån udenom banken, og her har man, som låntager, stor sikkerhed, så længe at man sørger for at overholde de betalingsfrister, som fremgår af ens personlige aftale. Långiver kan nemlig ikke opsige lånet uden videre, og så har man mulighed for fast rente og derfor faste månedlige terminer, hvilket typisk ikke er muligt ved andre låneformer.

Hvad skal man tænke over inden man ansøger om lån udenom banken?

Der er en række generelle områder, som er vigtige at sætte sig ind i, når man ønsker lån udenombanken.

Først og fremmest skal du vælge, om du ønsker et lån med fast eller variabel rente. Den faste rente kan være en fordel, da du allerede kender dine udgifter, selvom renten skulle stige. Dette er specielt en fordel, hvis du sidder med et stramt budget, hvor der er begrænset økonomisk råderum i tilfælde af rentestigninger, som vi har været vidne til i løbet af den seneste tid. På denne anden side kan du vælge et lån med varierende rente, hvis du er af den overbevisning, at renten vil falde yderligere. Denne løsning kræver et større økonomisk råderum, da man vil opleve store stigninger i sine udgifter, hvis renterne fortsætter med at stige.

Kontakt os i dag for lån uden bank

Kontakt os i dag, og hør mere om mulighederne for lån uden om banken. Vi har samlet et yderst kompetent hold af medarbejdere, som hver især er eksperter i alternative låneformer, som kan være en oplagt løsning, hvis man af den ene eller anden grund ikke kan blive kreditgodkendt i banker eller realkreditinstitutter. Her får man typisk de billigste lån, og derfor anbefaler vi altid, at man først ansøger her.

Simpel Kredit står til rådighed, når banken siger nej, og vi sørger for hurtig tilbagemelding, så du kan komme videre i boligprocessen så hurtigt som muligt. Vi ser på detaljerne, og vi er ikke bundet op på rigide skemaer, som udelukker mange, som ellers er fremragende debitorer. Vi tager stilling til din kreditværdighed og vender tilbage indenfor 24 timer. Hvis vi godkender din ansøgning medsender vi et uforpligtende tilbud, som vores medarbejdere gerne uddyber, hvis der skulle være behov for dette.

Finansiering af bolig handler om tryghed, og hos Simpel Kredit tager vi din tryghed alvorligt. Vi ser frem til at høre fra dig.