Lån uden om banken

Introduktion

Bankerne stiller i højere grad mere urimelige krav til låneansøgere, når de ønsker at låne penge til køb af fast ejendom. Derfor oplever mange danskere at få et nej hos bankerne, fordi de ikke opfylder mange af de strikse krav. Kravene omfatter især rådighedsbeløb og alder. Alternativt kan man gå uden om banken, og finde finansiering på anden vis, så skitsen af drømmeboligen ikke behøves at blive krøllet sammen og smidt i skraldespanden.

Vores arbejde

Hos Simpel Kredit arbejder vi hurtigt, men detaljeret og betragter ansøgningerne anderledes, hvorfor vi ikke stiller samme strenge krav som de konventionelle banker. Vores fleksibilitet kan i flere tilfælde vise sig at være den rette løsning for dig. Vi lægger ikke vores ansøgninger i generaliserede kasser, og vurderer dem derfra. Tværtimod kigger vi på den enkeltes situation og sag, samt hvordan vi kan hjælpe.

Når vi anskuer vores ansøgninger, gransker vi dem ned til mindste detalje, hvorfor vi i de fleste tilfælde godt kan hjælpe folk, som har fået et afslag hos banken. Ansøgerne kan se frem til en saglig og objektiv vurdering af deres ansøgning, hvor bl.a. demografiske forhold ikke er en akilleshæl. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om boligens beliggenhed eller andre faldgruber. Det tager vi med i vores vurdering, hvor vi hele tiden står standby, hvis der opstår spørgsmål i processen.

Fordele ved lån uden om banken

Der kan være mange grunde til, at ansøgere får afslag hos deres respektive banker. Heriblandt kan nogle af grundene være:

- Ejendommen kan ikke skabe nok værdi, dermed risikabel investering.

- Svingende indtægt (fx som selvstændig)

- For lavt rådighedsbeløb.

- Mange lån i forvejen

Derudover er der et væld af andre aspekter, som forhindrer låneansøgere i at få finansieret deres næste køb. Som beskrevet tidligere, er der nogle helt andre processer i at tage et lån uden om banken. Behandlingen er meget hurtigere og mere nuanceret, såvel som den er mindre kompliceret og striks. Selvom man har fået et afslag på sin ansøgning hos banken, er det ikke definitivt, at man ikke kan få finansieret sin bolig.

Låneform

Simpel Kredit tilbyder pantebrevsfinansiering med sikkerhed i fast ejendom, hvorfor vi er noget mere fleksible i vores vurdering. Selv hvis hensigten er at indfri eller samle anden gæld, et bygningsprojekt, investering i drømmeboligen eller blot at renovere i ens nuværende hjem. Dine fordele ved et pantebrevslån findes i, at den månedlige ydelse er mindre, at der er større sikkerhed for dig som låntager – i og med, at långiver ikke bare kan opsige et pantebrevslån, medmindre aftalen bliver misligholdt. Hos bankerne forholder det sig anderledes, hvor det kan opsiges, hvis værdien af ejendommen forringes, eller kreditpolitikkerne ændres.

Ligesom de konventionelle banker, er vi underlagt finanstilsynet og derfor også de fælles vilkår, krav og regler. Derfor kan du føle dig endnu mere sikker på, at du har truffet det rigtige valg ved at gå uden om banken, og søge om finansiering hos Simpel Kredit.

Kontakt os gerne!

Om du skal bruge finansiering til din drømmebolig, eller om du skal have lagt den sidste hånd på dit nuværende hjem – så kontakt os endelig for at få et indblik i dine muligheder! Naturligvis er det vigtigt at have sat sig ind i alle former for lån, før man kaster sig ud i det – så man ikke sætter sin underskrift forkert. Af den grund er du altid velkommen til at kontakte os hos Simpel Kredit, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig i den rigtige retning – om det blot er spørgsmål til et bestemt emne, eller om det er vedr. finansiering.