FÅ ET GRATIS TILBUD

Lån uden om banken

Søren Scheibye

af Søren Scheibye

Opdateret 02. jul. 2024

Har du fået en afvisning i banken, eller bruger banken for lang tid på at behandle din sag? Så er det godt, at der findes sikre alternativer til lån i banken. Læs mere om lån uden om banken og find ud af om du kan lån penge hvis banken siger nej.

Hvad vil det sige at 'Låne Uden om Banken'?

Der kan være stor fortvivles omkring hvad lån uden om banken er, her beskrives lån uden om banken igennem ejendomskreditselskaber. Ejendomskreditskaber er blevet sat i verden, for at lave boliglån til dem banken ikke har tid til at lytte på. Ejendomskreditselskaber som os laver boliglån, men vi er ikke en bank. Vi er et finansielt institut, der er reguleret af finanstilsynet til at udstede lån ved brug af pantebreve. Vores mere personlige kundebehandling gør at vi får et bedre indblik i lånesager, sammenlignet med bankernes kassetænkning.

Mange mennesker oplever, at det kan være svært at blive godkendt til boliglån hos banker og realkreditinstitutioner. Banker og realkreditinstitutter har nogle fastlagte regler, som stiller store krav til ansøgernes økonomi, når de ansøger om bank- eller realkreditlån.

Kan man låne penge uden om banken?

Ja, man kan godt låne penge uden om banken. Banken kigger oftest kun på enkelte parametre, i stedet for at give en personlig kundebehandling, hvor de vurderer hele situationen og dens omkringliggende faktorer. Banken bruger ikke altid den nødvendige tid på deres kunder, hvorfor mange kreditværdige låntagere bliver fejlvurderet og hermed afvist i deres søgen om et boliglån.

Heldigvis kan man låne penge uden om banken - Simpel Kredit er specialister i at finde finansieringsmuligheder, der hvor traditionelle banker og realkreditinstitutioner ser begrænsninger. Vores medarbejder behandler hvert lån individuelt ved at se på ansøgerens situation, og vi lytter på, hvad kunden har at sige om sagen. Ansøg her eller ring og se dine muligheder for at låne penge uden om banken.

En nøgle er uden om banken fastgjort til døren til et hus.

Gør dine boligdrømme til virkelighed - Lån udenom banken

Vi har samlet et yderst kompetent hold af medarbejdere, der altid står klar til at finde den bedste lånemulighed til lige præcis dig. Vi er specialister i at finde lån til dem, der bliver afvist i banken eller ikke har tid til at vente på bankens langvarige proces.

Du kan blive en del af de mange tilfredse kunder, som allerede har fundet det rette lån igennem os. Vi er reguleret af Finanstilsynet og sørger for at låntager altid har luft i økonomien til at leve et normalt liv. Derfor kan du trygt låne uden om banken igennem os.

Lån udenom banken - din mulighed for lån

Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne for at låne. Simpel Kredit står altid til rådighed når banken siger nej, og vi sørger for hurtig tilbagemelding. Vi kan behandle din sag og komme tilbage med et lånetilbud på under 24 timer. Vi ser på detaljerne, og vi er ikke bundet op af de strenge ansøgningsskemaer, som banklån har og som ender med at afvise en fremragende låner.

På under 24 timer kunne vi købe vores drømmebolig

På under 24 timer kunne vi købe vores drømmebolig. Kompetent og seriøst henvendelse retur indenfor 1 time. Helt fair rente, som du kender inden du underskriver samt de gebyrer der er ved oprettelsen. Man føler sig helt nostalgisk, da det var sådan det kørte i bankerne for "desværre" mange år siden. Vi ser frem til det videre samarbejde og vil med stor glæde anbefale jer. Tak simpel kredit og mdc.

5-stjernet Trustpilot

Hvor meget Kan Jeg Låne Uden om Banken?

Når vi godkender din låneforespørgsel, medsender vi et uforpligtende tilbud, som vores medarbejdere gerne uddyber, hvis der skulle være behov for dette. De fortæller gerne om alle de rettigheder som du har, når du har taget et lån til at købe en bestemt ejendom.

Vi skal blot have nogle skatte oplysninger, såsom årsopgørelsen, som du nemt kan hente på Skat.dk, I nogle tilfælde vil vi også efterspørge din pensionsinformation, hvis du inden lånets udløb er over pensionsalderen. Din pensionsinformation kan du hente på 2 min på pensionsinfo.dk.

Hvorfor bliver man Afvist i Banken?

Der kan være mange forskellige årsager til at din egen bank har valgt ikke at hjælpe med dit boligkøb, det kunne f.eks. være at boligens værdi ikke er høj nok ifølge deres lånevilkår.

Bare fordi at låneaftalen går i vasken hos din bank og realkreditinstituttet, er det dog ikke afslutningen på ens boligdrømme og at man ikke kan låne penge. Der findes nemlig alternative muligheder udenom banken til finansiering, så søg lån udenom banken, og hos Simpel Kredit har vi specialiseret os i alternative finansieringsformer, som kan gøre dine boligdrømme til virkelighed, selvom banken og realkreditinstitutter har afvist din ansøgning om at låne penge.

Afvist i Banken? Lån penge uden om banken

Der kan være mange grunde til, at ansøgere får afslag hos deres respektive banker. Heriblandt kan nogle af grundene være:

Et ikon med penge

Ejendommen kan ikke skabe nok værdi, dermed ser din bank at det er en risikabel investering

Et ikon med penge

Svingende indtægt (fx som selvstændig) - vi tager højde for din personlige situation og historie

Et ikon med penge

For lavt rådighedsbeløb

Et ikon med penge

Mange lån i forvejen

Et ikon med penge

For høj gældsfaktor

Et ikon med penge

Selvom man har fået et afslag på sine lånebehov hos ens bank, er det ikke definitivt, at man ikke kan få finansieret sin bolig

Få et Lånetilbud på 24 timer!

Det vigtigt at nævne, at finansieringsinstitutter som udsteder lån uden om banken er underlagt samme kreditvurderingsproces som bankerne. Bankerne er ofte en del langsommere til at godkende en kreditvurdering, hvilket skyldes, at bankerne har flere afdelinger. Alle afdelinger skal ind over vurderingen, hvor ejendomsvurderingen skal ske af en ejendomsmægler, mens det ved ejendomskreditfinansiering kan ske inden for selve virksomheden, hvilket gør kreditvurderings processen hurtigere.

Lån penge med en fast rente - Du kan ligesom hos bankerne få et boliglån med en fast rente ligeså vel som et boliglån med en variabel rente hos Simpel Kredit. På den front minder det, boliglån vi kan tilbyde, om det banklån eller realkreditlån du ellers ville kunne få.

Hvad kan Simpel Kredit, som banken ikke kan?

Simpel Kredit som långiver kan hjælpe dig med et boligkøb selv hvis realkreditinstitutterne ikke kan tilbyde realkreditlån. Dit lånebehov opfylder vi ,ved brug af et pantebrevslån. Simpel Kredit er ligesom realkreditinstitutterne og banken reguleret af finanstilsynet, så hvis du har fundet en ejendom eller er investorer i et boligprojekt, kan du låne i din friværdi hos os.

Lån trods gæld til skat

Trods gæld, kan Simpel Kredit godt låne dig penge i din friværdi, da vi kan tage højde for din personlige situation. Vi hjælper også gerne med at indfrie den gæld du eventuelt måtte have, mange har gæld til skat eller gæld til forbrugslån, som tit er billigere at omlægge til et huslån. Det er en måde at få flere penge imellem hænderne og kan i enkelte tilfælde være med til at styrke jeres økonomi.

En brostensbelagt gade i Udenom Banken, København - København stockvideoer og royaltyfrie optagelser.

Boliglån uden om banken - Her er Guiden:

Har banken sagt nej? Hvis du som privat debitor ønsker et lån uden om banken, kræver det ikke mange informationer for at vi kan foretage en kreditvurdering og give dig den ønskede finansiering.

Regler for Rådighedsbeløb - Når man skal Låne Penge

Som udgangspunkt kræver det adgang til dine økonomiske dokumenter, hvilket involverer seneste tre måneders lønsedler, budget, adgang til skat (herfra årsopgørelse og skatteoplysninger), ID, seneste tre måneders betalingsservice og eventuelt pensionsinfo.

Finanstilsynets krav til Rådighedsbeløb

Rådighedsbeløbet er det beløb, som fastsættes i henhold til gældende takster fra gældssaneringsbekendtgørelsen. Det anbefales at følge Finanstilsynets vejledning om kreditværdighedsvurdering. For eksempel, i 2024 bør en familie med to voksne og et hjemmeboende barn på 3 år have et rådighedsbeløb på 14.800 kroner månedligt. Disse beløb er vejledende minimumsgrænser, og bankernes individuelle vurderinger kan variere.

Ønsker du at vide mere om de gældende krav og se eksempler på hvad du skal have i rådighedsbeløb, så kan du se guiden her.

To forretningsfolk sidder ved et bord med en bærbar computer udenom banken.

Erhvervsdrivende? Ansøg om et Erhvervslån Uden om Banken.

Når det omhandler en forespørgsel fra en erhvervskunde/investorer, som ønsker finansiering kræver vurderingen nogle andre dokumenter. Det samme gælder for privatpersoner, som er selvstændige og dermed ikke har lønsedler.

Bankernes kassetænkning har gjort det næsten umuligt for en selvstændig erhvervsdrivende, at få et boliglån. Derfor er der mange erhvervsdrivende der søger væk fra de traditionelle banker og i stedet søger et boliglån uden om banken.

Kan man få et erhvervslån uden om banken?

I mange tilfælde er det et godt alternativ, at kunne låne uden om banken for erhvervsdrivende, da deres økonomi kan være svingende, hvilket bankens strenge krav ikke tilgodeser. Det kan derfor være nødvendigt for en selvstædig erhvervsdrivende, som har fundet drømmeboligen at låne penge, ved hjælp af et pantebrevslån for at opfylde drømmen om at købe hus, som så mange danskere har.

Som erhvervsdrivende bedes du sende vedtægter, regnskab og dine skatteoplysninger, som du nemt kan downloade eller give os adgang til på Skats hjemmeside. Når du har de nødvendige dokumenter kan du ansøge om et erhvervslån. Ønsker du at vide mere om erhvervslån kan du læse om alt du skal vide om erhvervslån - alt du skal vide om erhvervslån uden om banken.

Dokumentation fra virksomheden - Eksisterende gæld?

Debitor skal uploade eller sende følgende dokumenter, for at kunne låne penge uden om banken og lånprocessen kan påbegynde en vurdering: Årsrapport, informationer fra skat (heraf årsopgørelse og skatteoplysninger - som kan hentes hos Skat), ID på direktøren, vedtægter, generalforsamling og ejerstruktur. Herefter vil vi, uden om banken, foretage vurdering af din virksomheds økonomi.

Det er vigtigt at notere at en af låntagerens lånevilkår er altid at kunne opsige lånet. Der kan være flere årsager til at man gerne vil ud at lånet. Det kan være at man har fået et refinasieringstilbud fra sin egen bank og derfor kan spare en sum penge ved at refinansiere lånet i sin nuværende bolig.

God og hurtig ekspedition

Efter at min egen bank ikke ville omlægge diverse dyre lån til et boliglån/realkreditlån, til trods for rigelig friværdi og god stabil indkomst, søgte jeg andre veje. Her stødte jeg på finansieringsselskabet Simpel Kredit. Fra da jeg ansøgte om et lån hos dem, til jeg fik et godt tilbud fra Simpel Kredit gik der under et døgn!

Herefter kørte sagsbehandlingen bare på skinner, hvor alle mails blev besvaret hurtigt og præcist indtil hele sagen var afsluttet 100% tilfredsstillende.

Tak til Simpel Kredit og især til Kreditkonsulent Marrica, der var min kreditrådgiver helevejen igennem.

5-stjernet Trustpilot

Skal man vælge fast-eller variable rente?

Fastforrentet Lån Uden om Banken

Der er en række generelle områder, som er vigtige at sætte sig ind i, når man ønsker finansiering udenom banken.

Først og fremmest skal du vælge, om du ønsker fast eller variabel rente. Den faste rente er oftest en højere rente, men kan være en fordel, da du allerede kender dine udgifter, selvom renten skulle stige. Dette er specielt en fordel, hvis du sidder med et stramt budget, hvor der er begrænset økonomisk råderum i tilfælde af rentestigninger, som vi har været vidne til i af den seneste tid.

Lån udenom banken giver muligheder for dem der ikke har en stabil økonomi, de potentielle ulemper vil være at de traditionelt boliglån og realkreditlån har lavere renter end ejendomskreditselskaber kan tilbyde. Udover den lidt højere rente vil lån uden om banken ofte også være højere etableringsomkostninger end der er ved banklån og realkreditlån.

Variabelt lån uden om banken

På denne anden side kan du vælge et boliglån uden om banken med variabel rente, hvis du er af den overbevisning, at renten vil falde yderligere. Denne løsning kræver et større økonomisk råderum, da man kan opleve store stigninger i sine udgifter, hvis renterne stiger.

Ens for lån med fast og variabel rente er at man uden om banken er fri for bidragssatser! det vil sige at du som låner kun skal betale renten og afdraget, hermed bliver du fri for lumske bidragssatser.

Dertil har vi mange andre lånetyper, som kan passe folk der vil optage boliglån uden om banken i boligens friværdi, som har en svingende indkomst. Så ønsker du en kortere løbetid på en fast ejendom, kan du typisk låne op til 95% af boligens værdi.

Vi kan finansiere dit Boligkøb - Udenombanken!

Hvis du står overfor en boligkøb, kender du sikkert allerede, finansiering på den traditionelle måde. Men vidste du, at der er en anden måde at finansiere dit boligkøb på uden at gå gennem banken? Simpel Kredit tilbyder dig muligheden for at låne uden om banken og opnå en række fordele.

For det første kan du undgå de strenge krav og betingelser, som bankerne ofte stiller. Uanset om du har en mindre end perfekt kredit score, ikke har fast arbejde eller er selvstændig erhvervsdrivende, kan du stadig få godkendt et boliglån hos Simpel Kredit uden at skulle gå igennem bankens lange godkendelsesproces.

For det andet kan du ofte låne mere, når du låner udenombanken. Din egne banker kan være meget konservative i deres lånepolitik, mens Simpel Kredit kan tilbyde dig et boliglån på op til 95% af købsprisen, selvom du har en mindre end perfekt kredit score.

For det tredje kan du ofte låne hurtigere udenom banken. Bankerne kan have en langsom proces og tage uger eller endda måneder at godkende et lån, mens Simpel Kredit kan godkende dit lån på blot få dage. Dette kan være afgørende, hvis du står over for en tidsfrist for at købe en bolig.

Så hvis du ønsker at finansiere dit bolig køb eller ønsker at bruge friværdien i din nuværende bolig, uden at skulle gå igennem banken, så er Simpel Kredit en god mulighed. Vores låneprodukter er specielt designet til at hjælpe dig med at opnå dine drømme om at købe et hjem udenom banken. Kontakt os i dag og få mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finansiere dit bolig køb udenombanken!

Lav en hurtig, gratis og uforpligtende ansøgning her!

Kontakt os i dag for lån uden bank - bedste alternativ

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder for et lån uden om banken. Vi har samlet et yderst kompetent hold af medarbejdere, som hver især er eksperter i alternative låneformer, som kan være en oplagt løsning, hvis man af den ene eller anden grund, såsom gæld eller dårlige forbrugslån, ikke kan blive kreditgodkendt som låner i banken eller realkreditinstitutter.

Se hvad andre kunder synes om vores lån udenombanken, trustpilot - vi er det billigste og det bedste lån udenombanken. Vi sikre en god behandling og er til rådighed i hele lånets løbetid og når du skal opsige lånet.

Finansiering af fast ejendom handler om tryghed, og hos Simpel Kredit tager vi din tryghed alvorligt. Start din ansøgning her eller ring til os på 4244 0700

Telefon som viser at at man kan ringe

Andre nyttige sider

Tilgængelig nu!

Ring til os nu

Skal vi ringe til dig?