FÅ ET GRATIS TILBUD

Hvad er et boliglån?

Hvad er et boliglån?

Vi hjælper dig med at finde det rigtige boliglån

Kort sagt er et boliglån et lån, hvor der stilles sikkerhed i fast ejendom. Denne type lån finder både anvendelse, når man skal låne til køb af ny bolig, og når man ønsker at låne i eksisterende boligs friværdi. Der findes forskellige former for bolig lån, og hver af disse lån har fordele og ulemper, og det er heller ikke altid, at man har lov til frit at vælge hvilken finansieringsform, som man ønsker. Her i landet udgør begrebet bolig lån realkreditlån, banklån og pantebrevslån for at nævne de mest almindelige typer af lån.

Det kan være svært at blive godkendt af de konventionelle banker, som ofte udregner lånebeløb ud fra fastlagte skemaer, som ikke tager store hensyn til din personlige situation. Derfor er realkredit,- og banklån ikke en mulighed for alle, og hver eneste dag afviser bankerne potentielle boligkøbere, da deres økonomi ikke lever op til de strenge og firkantede kriterier, som de konventionelle banker tager stilling ud fra, når man ansøger om lån. Heldigvis findes der alternative finansieringsformer, som kan gøre boligdrømmene til virkelighed, hvis man bliver afvist af de konventionelle banker.

Hos Simpel Kredit er vi specialiseret i alternative former for boligfinansiering, som kan være en mulighed, hvis man er blevet afvist af de konventionelle banker og realkreditinstitutter.

Boliglån hos Simpel Kredit

Lån op til 95% af ejendommens værdi
Løbetid på mellem 1 og 25 år
Lån til både køb af ejendom og lån i friværdi
Lån til ejerbolig, andelsbolig, sommerhus, kolonihave og erhvervsejendom

Hvilket boliglån er det rigtige for mig?

Dette kommer an på din situation. Renten er ofte dyrere ved de alternative finansieringsformer, så vi anbefaler altid, at du først undersøger dine muligheder for konventionelle låneformer, når man undersøger sine muligheder for ejendomsfinansiering. Ofte tager de konventionelle låneudbydere, såsom banker og realkreditinstitutter, udgangspunkt i stramme regler, når de vurderer kreditværdighed, og dette efterlader mange i en situation, hvor traditionelle låneformer ikke er en mulighed. I disse tilfælde kan man med fordel undersøge markedet for alternative former for lån til ejendom, da der ofte er flere muligheder her.

Vi tager udgangspunkt i din situation, og kan derfor ofte tilbyde bolig lån til de, som ikke kan låne andre steder. Vi foretager en helhedsvurdering af dig som debitor, hvor vi tager udgangspunkt i din økonomiske retorik og fremtidige muligheder.

Du får hurtigt svar på din ansøgning, og vi sørger for kompetent og personlig rådgivning, så du er klædt ordenligt på til at træffe din beslutning.

Hvilken boliglån rente bør man vælge ?

De seneste år har været præget af meget lave renter, men renterne er i år steget meget og verdenssituationen peger på, at det er slut med de lave renter, og dette skal man være opmærksom på, når man udforme den endelige låneaftale.

Hvis det er vigtigt for dig, at dine udgifter ikke stiger, bør du vælge et lån med en fast rente. Her kender du dine udgifter, og undgår ubehagelige overraskelser, hvis renten stiger. Hvis du ikke kan betale de aftalte afdrag, kan yderste konsekvens være, at din bolig sælges på tvangsauktion, hvilket oftest vil efterlade dig i uoverskuelig gæld.

Vær derfor varsom med at vælge låneformer med variabel rente, da dette kræver et vist overskud i ens økonomi.

Ansøg om boliglån hvor meget kan jeg låne

Du skal have minimum 5% af boligens værdi til kontant udbetaling, når du låner til boligkøb i Danmark. Dette gælder uanset hvilken låneform du vælger, og uanset om du låner igennem de traditionelle udbydere eller igennem os. Udover beløbet til udbetaling er det svært at sige noget generelt om dette.

Hos Simpel Kredit tager vi udgangspunkt i din situation, når vi tager stilling til din kreditværdighed. Vi foretager en helhedsvurdering, når vi vurderer din kreditværdighed, og her ser vi på aspekter som økonomisk historik, nuværende situation, fremtidige muligheder, boligens placering og andet, som kan give os et billede af din økonomiske situation, og dine evner til at opfylde de forpligtelser, som vi sammen bliver enige om i udformningen af din låneaftale.

Vi kan ofte tilbyde lån til dem, som er blevet afvist af de konventionelle låneudbydere, som eksempelvis banker og realkreditinstitutter. Her bliver din kreditværdighed vurderet ud fra fastlagte skemaer og beløber, og der tages ikke stilling til fremtidige muligheder og andre aspekter, som kunne tænkes at have betydning for din tilbagebetalingsevne.

Vi opfordrer altid til, at du undersøger dine muligheder for konventionelt boliglån, da dette oftest vil være den billigste løsning.

Hos Simple Kredit er vi specialiseret i alternativ finansiering bolig

Hvis de traditionelle låneudbydere, som banker og realkreditinstitutter, afviser din ansøgning om ejendomslån, kan du med fordel undersøge dine muligheder for alternative boliglån, og hos Simpel Kredit er vi specialiserede i alternative låneformer, som kan gøre boligdrømmene til virkelighed for de, som ellers ikke kan låne.

Du ansøger nemt via vores hjemmeside, hvor du finder en låneformular. Til at vurdere din kreditværdighed har vi bug for identifikation, udvidede skatteoplysninger, årsopgørelse og kopi af sidste tre lønsedler. Vi bestræber os på hurtig behandlingstid, og du kan regne med svar på din ansøgning om boliglån indenfor 24 timer. Der er naturligvis tale om et gratis og uforpligtende tilbud, som du kan vælge at acceptere eller afslå. Hvis du accepterer tilbuddet har du 14 dages fortrydelsesret, så du kan trygt ansøge om bolig lån i dag.

På vores hjemmeside finder du detaljeret information om de forskellige former for boliglån, som Simpel Kredit er specialiseret indenfor.

Vi opfordrer altid til, at man sætter sig ind i detaljerne omkring ens lån, da det ofte er dyrt at lade være. Skulle der være spørgsmål, som ikke bliver besvaret på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Læs mere

Lad Simpel Kredit hjælpe dig – kontakt os på 4244 0700, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Alternativt kan du udfylde vores låneformular og hernæst blive kontaktet med et uforpligtende lånetilbud inden for et døgn.