FÅ ET GRATIS TILBUD

Hvad er et pantebrevslån?

Hvad er et pantebrevslån?

Gør boligdrømmen til virkelighed med pantebrevslån

Med pantebrevslån får du en alternativ låneform, som bliver mere og mere populær. Siden finanskrisen har vi set, at de traditionelle banker er blevet mere tilbageholdende med at udlåne penge, ligesom der ofte kan forekomme lang behandlingstid på éns ansøgning.

I de traditionelle banker stilles der strenge krav til låntagers økonomiske situation, og ofte fastslås denne situation ud fra fastlåste generelle rammer, som mange mennesker ikke passer ind i. I disse tilfælde er gode råd dog ikke dyre, og der findes ofte andre muligheder for finansiering, selvom banken har afvist ens ansøgning om lån. Her er dog meget, som man skal være opmærksom på, og derfor er det en god idé, at alliere sig med professionelle, når man er på udgik efter alternative former for lån.

Hvis man ikke har mulighed for at låne igennem de traditionelle kanaler, kan man med fordel undersøge alternative finansieringsformer, som eksempelvis pantebrevslån, hvor der stilles sikkerhed i fast ejendom. Hos Simpel Kredit er vi specialiserede i alternative låneformer, som kan gøre dine boligdrømme til virkelighed selvom banken har afvist ens ansøgning om lån.

Her foretager vi en undersøgelse af din kreditværdighed, som tager udgangspunkt i din situation. Selvom der ofte er fællestræk, så er alle situationer unikke, og dette husker vi på, når vi behandler ansøgninger. Kontakt derfor Simpel Kredit for en ansøgningsproces med dig i centrum.

Hvad er et pantebrev?

Et pantebrev er et juridisk dokument, hvor låntager har stillet pant i fast ejendom. Dette betyder at sikkerheden for, at lånet indfries til tiden er stillet i fast ejendom. Enten i allerede eksisterende ejendom eller i fast ejendom, som man ønsker at investere i.

Ved udførelsen af pantebrev fortages altid digital tinglysning, som sikrer, at långiver har sikkerhed i låntagers ejendom foran andre kreditorer. Af denne grund er pantebrevslån også en låneform, som giver høj grad af sikkerhed til både låntager,-og giver.

I pantebrevet aftales de individuelle vilkår for lånets tilbagebetaling. Her aftales løbetid, renter og så videre. Denne låneform giver stor frihed til indgåelse af fleksible aftaler, som gør begge parter tilfredse. Som långiver har du sikkerhed for lånets tilbagebetaling i den pantsatte ejendom, som i yderste konsekvens kan sættes på tvangsauktion hvis aftalen ikke overholdes, og som låntager er du sikret igennem pantebrevet. Så længe betingelserne heri opfyldes, kan långiver ikke uden videre kræve det fulde lån indfriet.

Udformningen af de konkrete vilkår for lånet individualiseres i tæt samarbejde med Simpel Kredit, så du er sikret kompetent rådgivning, som sikrer dig de bedst mulige vilkår for lånet.

Ved indgåelse af pantebrevslån skal man også tage stilling til hvilken renteform, som man ønsker. Her hjælper vi med individuel vejledning, så du finder den rigtige løsning i din situation, men generelt kan man sige følgende om valg af renteform: Hvis du er af den overbevisning, at renten vil stige, så bør du vælge fast rente. Det samme gælder, hvis du ikke har råderum til stigninger i ydelsen, som vil være konsekvensen af stigende rente. Her bør man også tage sin fremtidige situation i betragtning, så man ikke ender i en situation, hvor man ikke formår at opfylde låneaftalens krav. Fast rente giver en tryghed og et overblik, som variabel rente ikke giver. Her er situationen mere usikker, da ydelsen både kan stige og falde. Dette er muligheden for dig, som mener, at renten vil falde eller forblive på et stabilt niveau.

Hvornår er pantebrevslån en god idé ?

Pantebrevslån er en god idé, når man ikke har mulighed for at låne igennem de traditionelle kanaler. Her er tale om en låneform med en høj grad af sikkerhed, som af denne grund bliver mere og mere populær.

Som en generel regel bør det understreges, at man altid bør forsøge at opnå lån igennem de traditionelle lånekanaler, da dette ofte vil være den billigste løsning. Hvis du allerede har forsøgt at låne igennem de traditionelle banker, så vil vi med glæde undersøge muligheden for at tilbyde dig et privat pantebrev i fast ejendom eller en anden alternativ finansieringsform.

Man har ofte flere muligheder ned man regner med ved første øjekast, og derfor bør man altid undersøge markedet grundigt inden man underskriver aftale om lån.

Hvilke pantebrevstyper findes der?

Egenskab ALMINDELIGT PANTEBREV SÆLGERPANTEBREV REALKREDITPANTEBREV EJERPANTEBREV
Stilles der pant/sikkerhed i en ejendom? Ja Ja Ja Ja
Kan pantebrevet fungere som et gældsbrev? Ja Ja Ja Nej
Hvem er kreditor? Typisk en privat investor Tidligere ejer af ejendom Realkreditinstitut Ejer (underpantsættes til 3. mand)
Hvem er debitor? Køber/Ejer Køber Køber/Ejer Ejer
Kan kreditor være en anden end den oprindelige långiver? Ja Ja Nej Ja
Kan Simpel Kredit hjælpe? Ja Ja Nej Ja

Kontakt os og få råd og vejledning til lån pantebrev

Hos Simpel Kredit er vi specialiseret i at hjælpe privat,-og erhvervskunder med alternative finansieringsformer, hvis de traditionelle banker ikke er en mulighed i jeres situation. Vi har lang erfaring i at gøre drømme til virkelighed, når det handler om at finde alternative finansieringsmuligheder.

Ofte har man flere muligheder end man troede ved første gennemgang, og her kan vi hjælpe dig med at skabe overblik over disse muligheder, så du får den bedst mulige aftale om lån, som tager udgangspunkt i din situation og i dine behov. De fleste som går med boligdrømme, drømme om forbedring af eksisterende ejendom eller andre drømme, vil oftest undersøge de traditionelle muligheder for lån, som ofte er de billigste løsninger.

Hvis de traditionelle former for lån ikke er en mulighed, så kan pantebrevslån gøre dine boligdrømme til virkelighed. selvom banken har afvist din ansøgning.

På vores hjemmeside findes en låneformular, som man kan udfylde. Hos Simpel Kredit får du hurtigt svar på din ansøgning, og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Vi kan også kontaktes telefonisk, hvis du ønsker personlig rådgivning omkring dine muligheder. Her vil en af vores kompetente og hjælpsomme medarbejdere informere om dine muligheder og om hvilke finansieringsformer, som er attraktive for i din situation.

Læs mere