Huslån

Hvis du har fundet et dejligt hus eller en ejendom, som du rigtig gerne vil købe, så er det noget af en nedtur, hvid du bliver afvist af banker og realkreditinstitutter, når du vil optage et huslån. Der kan være mange årsager til, at du ikke lige passer ind i de lidt firkantede parametre, som bankerne sætter op ved lån til hus. Det kan fx være, at ejendommen ikke lige ligger i et større byområde, eller det kan være, at din indtægt er svingende, fordi du måske er selvstændig eller har uregelmæssige arbejdstider. Selv om man måske selv synes, at man er i den bedste alder, kan bankerne mene, at man er for gammel og derved et dårligt aktiv for banken. Hvordan låner man til et hus, hvis banken har sagt nej?
Her hos simpel kredit laver vi en helhedsvurdering af dig som debitor. Det betyder, at vi vurderer din sag ud fra en masse forskellige parametre, så du derved har en større chance for at få hjælp til finansiering af dine boligdrømme. Vi kan hjælpe dig med at finde det bedste og billigste lån, som du kan få, ved at benytte alternativ finansiering. Ved at få et huslån hos os, vil du kunne låne op til 95 pct. af ejendommens værdi. Og løbetiden på lånet vil typisk være med fra 3-20 års løbetid.

Hus lån

Hvis du allerede ejer en bolig og har noget friværdi i ejendommen, er det også en mulighed for at lave et pantebrevslån i friværdien af din bolig. Boligens friværdi er den nuværende værdi minus den eksisterende gæld i boligen. Du kan højst låne op til 95 pct. af boligens friværdi. Hvis du måske har nogle andre lån eller forbrugslån, som du gerne vil have ud af verden, kan det være en god idé at tage lån i friværdien af din bolig, da den form for boliglån oftest fås til en langt lavere rente, så du derved kan spare en masse penge, når du får de andre lån betalt ud.

Finansiering af hus

Et pantebrevslån er en type lån, hvor der stilles pant som sikkerhed for lånet. Et huslån bygger på et bagvedliggende pantebrev, som tinglyses i ejendommen. De tilbudte lånetyper kan have en fast rente eller en variabel rente. Det kan være rigtig svært som privatperson at gennemskue, hvad der kan være bedst for dig at benytte dig af. Ved at få den rigtige vejledning til hus finansiering her hos simpel kredit, kan du glæde dig til at realisere dine og eventuelt din families drømme. Med et lån til hus, selvom banken har sagt nej, ser fremtiden straks lys og mere overskuelig ud.

Beregn lån til hus

Udregn huslån her hos simpel kredit. Det er ganske gratis og uforpligtende at benytte dig af vores hus lån beregner, og du kan blive kontaktet og få et uforpligtende lånetilbud inden for et døgn. Med vores huskøb beregner kan du få et overblik over, hvordan et lån til køb af hus kan se ud netop for dig.

Hus finansiering beregning

Vi er et ejendomskreditselskab, der kan tilbyde en alternativ finansiering af lån til hus i Danmark. Ved lån til hus her hos Simpel Kredit har lånene typisk en højere rente end ved realkreditinstitutterne, så vi er et alternativ, når realkreditfinansiering ikke er en mulighed. Lån penge til hus hos os. Du kan låne til køb af både ejerbolig, andelsbolig, sommerhus, kolonihave og erhvervsejendom. Ved hjælp af en lån til hus beregner, kan vi hurtigt hjælpe dig med det lån hus eller sommerhus kræver. Kontakt os på tlf. 42 44 07 00, hvis du vil høre om dine muligheder.

Hvad er et huslån?

Når du køber et hus, rækkehus eller anden fast ejendom, vil du typisk optage et huslån til at finansiere købet. Et huslån kan dog også bruges, hvis du ønsker at låne i husets friværdi. Kendetegnet ved huslån er, at de altid bygger på et bagvedliggende pantebrev, som tinglyses i ejendommen.

Huslån tilbydes typisk af banker, realkreditinstitutter eller ejendomskreditselskaber. Lånene der tilbydes vil enten have en fast rente eller en variabel rente.

Hvorfor vælge et ejendomskreditselskab?

Flere oplever at blive afvist i banker og realkreditinstitutter. Dette kan skyldes, at ejendommen ligger i et postnummer, som bankerne ikke synes om, at man er selvstændigt erhvervsdrivende, at man er for gammel eller andre grunde, som bevirker, at man ikke er ”attraktiv” for bankerne.

Såfremt du har fundet en ejendom, som du ønsker at købe, kan vi være behjælpelige. Vi hjælper med at finde det billigste lån gennem alternativ finansiering. 

Ved at benytte vores huslån, vil du typisk få et lån med 3-20 års løbetid, og du vil kunne låne op til 95% af ejendommens værdi. Med et lån fra simpel kredit vil du opleve fuld transparens i dit lån.

Såfremt du allerede ejer en ejendom, er det muligt at optage lån i din friværdi. Læs mere om lån i friværdi her.

Hvis du ansøger hos simpel kredit, får du:

Gratis låneberegning og et fuldstændigt uforpligtende tilbud
Personlig vejledning
Svar inden for et døgn
Lån til alle typer ejendomme overalt i Danmark

Hvorfor vælge et huslån hos simpel kredit?

Hos simpel kredit vurderer vi din sag personligt. Det vil sige, at vi laver en helhedsvurdering af dig som debitor, hvor din sag vil blive vurderet ud fra en række parametre, der sikrer dig den bedst mulige vejledning og største sandsynlighed for at få dine boligdrømme opfyldt.

Hvordan kommer jeg videre?

Benyt simpel kredits låneformular og bliv kontaktet vedrørende et uforpligtende lånetilbud inden for et døgn.

simpel kredit – helt enkelt