FÅ ET GRATIS TILBUD

Lån til hus

Lån til hus

Lån til hus

Har du taget beslutningen om, at du skal til at investere i et hus, kan det være at du skal kigge på økonomien bag. Det kan være svært at gennemskue det hele - for hvordan låner man til et hus? Det bedste sted at starte er at få skabt et overblik. Hos Simpel Kredit hjælper vi gerne med at skabe overblik og tilbyder at give dig et gratis og uforpligtende tilbud. Vi tager udgangspunkt i din økonomiske historik og tager en vurdering af dine fremtidige muligheder. Når du har indsendt en ansøgning til Simpel Kredit, kan du regne med at blive kontaktet i løbet af et døgn.

Du kan låne til køb af hus hos os. Et lån til huskøb forudsætter, at du selv betaler mindst 5% af hvad boligen koster. Du kan også vælge at låne i den ejendom, du allerede ejer. Dette kræver dog, at du har luft i økonomien til at betale på lånet, og at der er friværdi i ejendommen.

Hus lån

Med hjælp fra Simpel Kredit kan du få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse. Et huslån ved Simpel Kredit er en god mulighed for dig, der ikke har mulighed for at låne penge af banken. Lån til køb af hus kan vi stille til rådighed, fordi vi tager en samlet vurdering af din økonomi, hvor vi kigger på fortid, fremtid og nuværende muligheder i din økonomi. Vi hjælper dig med lån hus på en fornuftig og sikker måde, hvor du kan føle dig tryg gennem hele processen. Vi tilbyder dig at optage boliglån ved hjælp af alternativ finansiering, og giver dig samme sikkerhed som ved et realkreditlån.

Du kan vælge mellem en fast eller variabel rente på lånet, og kan se frem til en løbetid mellem 1 og 25 år. Lånene tilrettelægges individuelt i tæt dialog med din kreditkonsulent fra Simpel Kredit.

Lån penge til hus - huskøb beregner

Du har mulighed for at låne til mange forskellige typer ejendomme med Simpel Kredit som långiver. Hus finansiering skal være tilgængeligt for dig. Det gøres bedst gennem en hus finansering beregning. Beregn lån til hus med hjælp fra Simpel Kredit - vi gør det nemt for dig at skabe overblik over dit lån med en hus lån beregner. Når du kigger på en hus finansiering beregning, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Det omfatter blandt andet renter (fast eller variabel), månedlig ydelse, løbetid og hvor mange penge du selv har til rådighed fra start. Udregn huslånet på egen hånd og lav et udkast, hvis du føler dig på sikker grund. Men for at få det fulde og korrekte overblik, anbefaler vi altid, at du søger vejledning ved vores rådgivere hos Simpel Kredit. Så bliver du guidet gennem en lån til hus beregner og får et helt nøjagtigt indblik i økonomien.

Finansiering af hus - få drømme til at gå i opfyldelse

Med et lån fra Simpel Kredit er dine boligdrømme snart indfriede. Vi ønsker at give fleksibilitet til vores lånere, så vi kan tilbyde at hjælpe ud fra den situation, som netop du står i. Vi kan som udgangspunkt hjælpe alle, der er fyldt 18 år. Hos Simpel Kredit er vores krav ikke lige så strikse som hos bankerne, og vi kan derfor i flere tilfælde finde løsninger, der kan hjælpe, selvom du har oplevet at blive afvist af banken. Det kan dog være en god idé at have undersøgt dine muligheder, for at låne gennem banken, før du opsøger en alternativ løsning, da der kan være besparelser at hente for dig. Simpel Kredit ønsker altid at hjælpe dig godt videre med dine lån.

Hvert huskøb har sin egen historie

Hvis du har fundet et dejligt hus eller en ejendom, som du rigtig gerne vil købe, så er det noget af en nedtur, hvid du bliver afvist af banker og realkreditinstitutter, når du vil optage et huslån. Der kan være mange årsager til, at du ikke lige passer ind i de lidt firkantede parametre, som bankerne sætter op ved lån til hus. Det kan fx være, at ejendommen ikke lige ligger i et større byområde, eller det kan være, at din indtægt er svingende, fordi du måske er selvstændig eller har uregelmæssige arbejdstider. Selv om man måske selv synes, at man er i den bedste alder, kan bankerne mene, at man er for gammel og derved et dårligt aktiv for banken. Hvordan låner man til et hus, hvis banken har sagt nej? Her hos simpel kredit laver vi en helhedsvurdering af dig som debitor. Det betyder, at vi vurderer din sag ud fra en masse forskellige parametre, så du derved har en større chance for at få hjælp til finansiering af dine boligdrømme. Vi kan hjælpe dig med at finde det bedste og billigste lån, som du kan få, ved at benytte alternativ finansiering. Ved at få et huslån hos os, vil du kunne låne op til 95 pct. af ejendommens værdi. Og løbetiden på lånet vil typisk være med fra 3-20 års løbetid.

Såfremt du allerede ejer en ejendom, er det muligt at optage lån i din friværdi. Læs mere om lån i friværdi her.

Hvis du ansøger hos Simpel Kredit, får du:

Gratis låneberegning og et fuldstændigt uforpligtende tilbud
Personlig vejledning
Svar inden for et døgn
Lån til alle typer ejendomme overalt i Danmark

Hvorfor vælge et huslån hos Simpel Kredit?

Hos Simpel Kredit vurderer vi din sag personligt. Det vil sige, at vi laver en helhedsvurdering af dig som debitor, hvor din sag vil blive vurderet ud fra en række parametre, der sikrer dig den bedst mulige vejledning og største sandsynlighed for at få dine boligdrømme opfyldt.

Hvordan kommer jeg videre?

Benyt Simpel Kredits låneformular og bliv kontaktet vedrørende et uforpligtende lånetilbud inden for et døgn.

Læs mere