FÅ ET GRATIS TILBUD

Gør drømmen om egen bolig til virkelighed med statsgaranti boliglån

Man hører tit, at der foregår en fest på boligmarkedet. Og dette har også været tilfældet i landets største byer, hvor kvadratmeterpriserne er steget voldsomt igennem de seneste år. Her kan man tale om en fest, og her bliver boliger solgt hurtigt. Dette er selvfølgelig godt for mange, men Danmark er nu engang ikke kun store byer. I mange af landets yderområder, foregår boligsalget ikke lige så nemt. Et boliglån er et lån, hvor der stilles sikkerhed i fast ejendom.

Mange kan dog opleve problemer at få et boliglån. Her kan økonomien volde problemer, da de fleste konventionelle banker kræver en vis størrelse på éns indkomst, hvis der skal gives et boliglån. Selve boligen kan også være problemet, og dette er specielt et problem i landets yderområder. Her kan være langt imellem de udbudte boliger, og derfor kan det være svært at vurdere boliger i dette område. Her foregår salg også væsentligt langsommere end i byområder, og i nogle områder er det ikke unormalt at se huse, som har været til salg i årevis. I disse tilfælde kan det være yderst vanskeligt at låne, da konventionelle banker ønsker en højere sikkerhed, end markedet kan give dem. Dette har en række negative konsekvenser for både individer og hele områder, som lider under manglende tiltrækning af nye familier. Mange yderområder kæmper med stigende affolkning, og her spiller boligmarkedets også en rolle i forhold til at tiltrække ressourcestærke beboere til området.

Mange sælgere i de mindre byer har oplevet, at potentielle købere springer fra, eller at banken ikke ønsker at give lån i disse situationer. Denne problematik er også gået op for regeringen, som har arbejdet med denne i løbet af de seneste år. Fra anden halvdel af 2022 er der derfor åbnet op for boliglån, hvor staten påtager sig en del af risikoen for lånet. Dette kaldes statsgaranti boliglån, og fungerer helt konkret ved, at staten stiller garanti for de yderste 30% af lånets værdi.

Håbet er, at de konventionelle banker hermed vil være minde tilbageholdende med boliglån i yderområderne, som i mange år har haft problemer med affolkning. Der findes en række krav, som boligen skal opfylde for at gøre brug af statsgarantien, som Simpel Kredit kan hjælpe dig med at navigere i. Boligens kvadratmeterpris må ikke overstige 8000 kroner, hvis dette angiver den gennemsnitlige kvadratmeterpris for postnummeret.

Det er dog ikke I alle postnumre, at man har mulighed for at udregne den gennemsnitslige kvadratmeterpris. Her kan der dog alligevel være muligheder for at gøre brug af lån med statsgaranti, hvis postnummeret befinder sig i en kommune, som med lovens formulering kan betegnes som: " Kommune længere væk fra større by". Her forpligter man sig dog til at betale 1% af værdien på det beløb, som er dækket af statsgarantien.

Få hjælp til lån med statsgaranti og andre alternative finansieringsformer hos Simpel Kredit

Hos Simpel Kredit arbejder vi hver eneste dag for at gøre det komplicerede simpelt, når det kommer til finansiering af fast ejendom. Her tilbyder vi privat,-og erhvervskunder alternative finansieringsmuligheder. Disse udfordringer løses ved hjælp af egne midler eller igennem eksterne investorer.

Hos Simpel Kredit har vi samlet et erfarent team, som arbejder med resultaterne for øje. Her hjælper vi vores kunder med finansiering af fast ejendom, selvvom banken har sagt nej. Dette kan vi gøre, da vi er specialiseret indenfor alternative finansieringsformer som eksempelvis statsgaranti boliglån. Med statsgaranti boliglån, eller en af de andre finansieringsmuligheder, som Simpel Kredit kan præsentere dig for, er der kommet flere muligheder for købere, hvis drømmehus ligge i en lille by længere væk fra større byområder. Der kan være mange grunde til at flytte ud på landet, og med den coronarelaterede accelerering af mulighederne for hjemmearbejde, er mange blevet mindre afhængige af at bo tæt på deres arbejdsplads. Dette giver mere tid i hverdagen, hvilket mange mennesker efterspørger i dag. Med regeringens åbning af muligheden for statsgaranti boliglån, kan du realisere drømmen om et hus på landet, også selvom de konventionelle banker ikke ønsker at yde boliglån i det område, hvor drømmeboligen er placeret.

Kontakt os i dag, og hør mere om dine muligheder for et boliglån med statsgaranti eller andre alternative finansieringsformer til fast ejendom. Her får du en hurtig kreditvurdering, og vi svarer tilbage indenfor 24 timer. Vi laver en helhedsvurdering af dig som debitor, og giver altid en vurdering, som tager udgangspunkt i dine personlige forhold. Vi vurderer din økonomi ud fra din økonomiske historik, nuværende situation og sandsynlige fremtidsudsigter. Derfor har vi mulighed for at yde lån, selvom banken har sagt nej.

Mange konventionelle banker følger et standardiseret skema, som de vurderer kreditværdighed ud fra, og her falder mange igennem nettet. Tag kontakt til en af vores kompetente og hjælpsomme medarbejdere, som kan give dig mere information, og rådgive dig om dine muligheder for alternativ finansiering. På vores hjemmeside finder du vores låneformular, som vi beder potentielle kunder om at anvende. Her er tale om en ganske uforpligtende ansøgning, som du får svar på indenfor 24 timer. Hvis du accepterer tilbuddet fra Simpel Kredit er du dækket af 14 dages fortrydelsesret, så du undgår overilede beslutninger.

Vi anbefaler altid, at man tager kontakt til de konventionelle banker, og forhører sig om ens muligheder for realkreditfinansiering, da dette oftest er den billigste løsning indenfor boligfinansiering i Danmark. Såfremt du ikke har muligheden for realkreditfinansiering, så står vi i simpel kredit klar til at hjælpe dig med alternativ finansiering.

Læs mere

Lad simpel kredit hjælpe dig

Lad simpel kredit hjælpe dig – kontakt os på 4244 0700, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Alternativt kan du udfylde vores låneformular og hernæst blive kontaktet med et uforpligtende lånetilbud inden for et døgn.