FÅ ET GRATIS TILBUD

Erhvervslån

Søren Scheibye

af Søren Scheibye

Opdateret 06. jun. 2024

Erhvervslån i ejendomme og boliger gennem pantebreve er en effektiv finansieringsmetode for virksomheder, der ønsker at investere i fast ejendom. Med et pantebrev kan virksomheder sikre lån mod ejendomsværdi, hvilket giver lavere renter og større finansiel fleksibilitet.

Uanset om du planlægger at udvide din forretningsportefølje eller investere i nye ejendomsprojekter, tilbyder pantebrevsbaserede erhvervslån en pålidelig løsning med fokus på langsigtet vækst og sikkerhed. Få mere at vide om, hvordan erhvervslån ved hjælp af pantebreve kan understøtte din virksomheds økonomiske strategi og ejendomsinvesteringer.

Erhvervslån hos Simpel Kredit har hjulpet mange virksomheder med at drive forretning. Det tager kun 5 min., at indhente lånetilbud og det er gratis og helt uforpligtende. Få dit lånetilbud.

Hvordan vurderes man som låntager til erhvervslån?

Det er der afgør lånets størrelse er din virksomheds kreditvurdering. Kreditvurderingen er baseret på virksomhedens fremtid og fortid, samt virksomhedsejernes personlige økonomi. En god virksomhedshistorik kan bidrage positivt til den overordnet kreditvurdering.

Som nyopstartet virksomhed kan det være svært at skaffe likvide midler, hos dem der tilbyder erhvervslån. Mange banker tør ikke at løbe risikoen med en nyopstartet virksomhed, eller vil ofte ikke bruge den nødvendige tid på at lave en fuldstændig korrekt kreditvurdering.

Dit erhvervslån kan både være til små, store og mellemstore investeringer, men det er altid vigtigt at have en investeringsplan klar inden man ansøger om at låne penge.

Erhvervslån uden om banken

Ønsker du at tage et erhvervslån og har prøvet at ansøge om et erhvervslån hos forskellige banker, men de har alle afvist dig? Det sker for mange danske virksomheder, som gerne vil optage lån til den næste store investering eller til at bidrage til den daglige drift i en dårlig periode.

Erhvervslån uden om banken vil have en højere rente, men vil til gengæld give dig muligheden for at starte dine investeringsdrømme. Vi laver ligesom bankerne og realkreditinstitutterne en kreditvurdering af din virksomhed, hvor vi kigger på de samlede kreditomkostninger og om du kan spare penge på at omlægge andre lån f.eks. omlægning af skattegæld.

Vi modtager virksomhedens CVR nummer og tjekker om det er et dansk CVR nummer. Der er mange der har en virksomhed, vis årlig omsætning er lav og måske bare mangler at få udbudt finansiering for at kunne danne en fornuftig omsætning.

Inden en finansiering udbydes har vi en erhvervslån beregner, som viser hvad lånet kan komme til at koste.

Et par med en husmodel og papirer søger finansiering til deres byggeprojekt.

Billigste erhvervslån - Uden om banken

Vi kan give det billigste erhvervslån uden om banken. Der tages forbehold for at alle beregninger er vejledende, når vi sende dokument lavet af vores erhvervslån beregner. Derfor kan dit erhvervslån f.eks. godt være et lån, hvor lånets oprettelsesgebyr er billigere end vist på vores erhvervslån beregner.

Der finde mange forskellige lån og det kan være svært at vide hvilket type erhvervslån som der er bedst når du skal indhente lånetilbud. Lån med en fast rente har en højere rente, når lånet udbydes, men kan ende med at være et billige erhvervslån når man kigger over hele lånets løbetid.

Kan min virksomhed låne penge?

For at finde ud af om din virksomhed kan låne penge, finder vi ud af om det fastsatte renteniveau på dit erhvervslån kan tilbagebetales i hele lånets løbetid. Forskellige banker tilbyder erhvervslån til opstart, som alle kan have forskellige renteniveauer og bidragssatser.

Aller vores etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er klart påvist i vores lånetilbud, vi ønsker ikke at skjule noget overfor vores kunder, da det hverken gavner dem eller os. Her står også til hvilken kurs man indfri lånet til, såfremt man senere kan indhente tilbud fra egen bank der har en lav rente.

Vi laver en amortiseringsplan, som viser betalingsplanen for hele investeringens levetid og viser det samlet kreditbeløb, samlet tilbagebetaling og den nominelle rente i levetiden på dit erhvervslån.

Erhvervslån med fast eller variabel rente? Bedste erhvervslån

Vi tilbyder fastforrentet erhvervslån, samt erhvervslån med variable rente. Fastforrentet realkreditlån er oftest det mest populærere og det billigste erhvervslån med en lav rente, men de har strenge ansøgningskrav og generalisere ofte deres kunder. Virksomheder søger selvfølgelig hen hvor med rente billigere end andre steder.

Hos Simpel Kredit tilbyder vi forrentet erhvervslån, her har du mulighed for at få en fast og en variabel rente. Mange af vores kunder vælger at lave et stående lån, som er et erhvervslån hvor den effektive rente er lavere end den ville være ved et normalt erhvervslån.

Sådan et lån vare over en kortere periode, hvorfor der er færre rentebetalinger til kreditor. Du vil også på et stående lån have mulighed for at indfri lånet, inden lånets udløb.

En luftfoto af København, der viser dens arkitektoniske skønhed og byudvikling.

Fastforrentet lån

Vælger du et fastforrentet erhvervslån er renten låst, hermed er den samlet tilbagebetaling på dit samlet kreditbeløb. Du hæfter personligt på det samlet kreditbeløb. Du kan tage et erhvervslån uden at du hæfter personligt, men i disse tilfælde skal virksomheden have en fremragende økonomi og panten i virksomhedens aktiver skal ligeledes også være god.

Amortiseringsplanen er laver ud fra det samlet kreditbeløb. At indhente tilbud fra os er ikke særligt kompliceret, tvært i mod er det rart simpelt.

Du kan oprette et erhvervslån uden at overføre alle dine dokumenter til at starte med, herefter laver vi, med vores erhvervslån beregner, et estimat på hvad dit erhvervslån kommer til at koste. Når vi får tilsendt de nødvendige dokumenter, kan vi oftest gøre lånet billigere da det viser sig at din virksomhed er god som debitor.

Rentens indflydelse på dit lån

Endelig kan renten også have indflydelse på, hvor meget du kan låne. Jo højere renten er, desto større er den månedlige tilbagebetaling, og det kan betyde, at du ikke kan låne så meget, som du måske gerne vil.

I sidste ende er det bedste råd at tale med en erfaren og pålidelig långiver eller finansiel rådgiver, som kan hjælpe dig med at vurdere din virksomheds økonomiske situation og finde ud af, hvor meget du kan låne til investering i fast ejendom. Husk også på, at det er vigtigt at have en klar plan for tilbagebetaling af lånet, før du tager det.

Lånetid på erhvervslån - Forventet månedlig ydelse

Når du overvejer at tage et erhvervslån til mellemstore investeringer i fast ejendom, er det vigtigt at tage højde for lånetidens varighed. Lånetidens længde kan variere fra kort til lang, og det er vigtigt at finde den rette løbetid, der passer til dine behov.

Kort løbetid:

En kort løbetid på et erhvervslån betyder, at du vil tilbagebetale lånet inden for få år. Kort løbetid kan være fordelagtigt, hvis du ønsker at betale mindre renter og samtidig ønsker at afbetale lånet hurtigt. Det kan dog også betyde, at din forventet månedlig ydelse vil være højere, og at du vil have mindre fleksibilitet i din økonomi.

Mellem-lang løbetid:

En mellem-lang løbetid på et erhvervslån kan give dig mere fleksibilitet og mindre pres på din virksomheds økonomi. En løbetid på mellem 5-15 år er typisk en god mulighed for mange virksomheder.

En mellem-lang løbetid kan give dig mulighed for at tilbagebetale lånet over en længere periode og dermed reducere dine månedlige afdrag. Det kan også give dig mulighed for at investere i andre områder af din virksomhed uden at skulle tænke på de månedlige afdrag.

Lang løbetid:

En lang løbetid på et erhvervslån betyder, at du vil tilbagebetale lånet over en periode på mere end 15 år. En lang løbetid kan give dig endnu mere fleksibilitet i din økonomi og mulighed for at investere i større projekter. Det kan dog også betyde, at du betaler mere i renter over tid, og at det samlede beløb, du skal tilbagebetale, kan være højere.

Konklusion på lånetid på erhvervslån

Uanset hvilken løbetid du vælger, er det vigtigt at overveje, hvor meget du har råd til at betale i månedlige afdrag. Det er også vigtigt at overveje, hvilken rentesats du vil blive tilbudt, og hvordan det vil påvirke din månedlige ydelse.

Samlet set kan en kort, mellem-lang eller lang løbetid have forskellige fordele og ulemper. Det er vigtigt at overveje din virksomheds økonomiske situation og dine behov, før du vælger den rette løbetid for din virksomhed.

Typer af erhvervslån - billige erhvervslån

Der er mange banker der tilbyder lån til erhverv. Lånet kan anskaffes hos banker, realkreditinstitutter og hos ejendomskreditselskaber og der tilbydes både fast og variabel rente hos dem alle.

Forskellen er dog at realkreditinstitutter og ejendomskreditselskaber kræver pant i en ejendom. Bankerne kan godt give lån til selvstændige, som gerne vil have et lidt billigere lån til at købe virksomheder eller til virksomheder som ønsker at låne til fusion eller til at opkøbe andre virksomheder.

Der er mange selvstændige som ønsker at låne til noget boliginvestering. Boliginvestering findes i mange størrelser og former. Det kan være at lånet skal gå til at anskaffe en udlejningsejendom i Kolding eller København, men det kan også være at lånet skal bruges til at købe en nedslidt ejendom, som skal istandsættes og herefter sælges.

Erhvervslån hos Simpel Kredit - Erhvervslån online.

Ligegyldigt hvilken bolig du fornemmer er en god boliginvestering, vil det med alt sandsynlighed kræve et lån. Sådan lån kan være kompliceret at få, men vi har hos Simpel kredit gjort det - Helt Simpelt - det har vi gjort, da mange af os selv har erfaring med boliginvestering og kompleksiteten af den.

Vi har derfor sørget for at lave en nem låneansøgningsproces, som du blot skal udfylde - den tager 5 min. Efter vi har modtaget den nødvendige data fra dig vil vi kontakte dig med eventuelle finansieringsmuligheder og når vi sammen beslutter os for den rigtige finansiering, vil vi udarbejde et tilbud til dig. Vi har erfaring med at gøre det hurtigt og effektivt, hvorfor vi kan modtage en låneforespørgsel og indenfor 24 timer udstede et lån til dig og din virksomhedsinvestering.

En mand i jakkesæt justerer sit ur, mens han diskuterer finansiering af ejendom.

Få overblik over din muligheder for at optage et erhvervslån - ansøg nu

Når det kommer til at låne penge til investering i fast ejendom, er det vigtigt at huske på, at beløbet kan variere afhængigt af hver virksomheds økonomiske situation og evne til at tilbagebetale lånet.

Der findes ikke en fast skabelon for, hvor meget en virksomhed kan låne, da det afhænger af flere faktorer.

En af de vigtigste faktorer er din virksomheds kreditværdighed og historik. Jo bedre din virksomheds kreditværdighed er, desto større chance er der for at låne et større beløb. Ligeledes vil en virksomhed med en god økonomisk historik også have større chancer for at låne mere.

En anden faktor er den type investering i fast ejendom, du planlægger at gøre. Hvis du planlægger at købe en mindre ejendom eller en ejendom, der allerede er i god stand og kræver mindre renovering, kan du have større chance for at låne mere.

Men hvis du planlægger at købe en større ejendom eller en ejendom, der kræver omfattende renovering, kan det være sværere at låne et større beløb.

Hvad koster et erhvervslån? Erhvervslån beregner

Det er vidt forskelligt hvad de forskellige banker, realkreditinstitutter og ejendomskreditselskaber tilbyder som rente i lånet. Udover den sædvanelige ydelse, der indeholder renten og eventuelt afdrag, skal man være opmærksom på lån hvortil der er tilkoblet bidragssatser.

Banker har, i forbindelse med finanskrisen, opfundet bidragssatser som bliver pålagt din lån. grunden til at lån fik bidragssatser, var så banken kunne anskaffe ekstra indtjening i en hård periode. Bankerne har valgt at beholde bidragssatser på deres lån, da det er en god indtægtskilde for dem. Tjek dit lån, da bidragssatser kan være meget forskellige fra lån til lån.

Hos os får du din ansøgning betal, det vil sige at det er fuldstændig gratis og uforpligtende at ansøge om et erhvervslån online hos os. Start din ansøgning her.

To forretningsfolk diskuterer finansieringsmuligheder for et ejendomsrenoveringsprojekt ved et bord med en bærbar computer.

Hvad er forskellen på virksomhedslån og erhvervslån?

Virksomhedslån og erhvervslån er to ord for den samme ting. For at kunne oprette et erhvervslån i din virksomhed, kræver det at vedlægger virksomhedens CVR nummer, årsregnskaber og vedtægter, så der kan laves en fyldestgørende kreditvurdering af dig og din virksomhed.

Mange der ansøger om et erhvervslån, vil gerne låne penge til en investering de længe har tænkt over. Mange der vælger at ansøge om lån til investere i boliger, udlejningsejendomme eller lign. har lavet beregninger på hvilke indtægter deres invester vil bringe. I disse beregner kommer de frem til deres afkast ved investering, hvilket selvfølgelig skal være højere end den rente deres lån har.

Hvor mange penge kan jeg låne? Du kan indhente tilbud her

Beregninger som viser investeringens værd, kan være fordelagtige at sende med, når man ansøger om et lån. En kreditor er mere tilbøjelig til at udstede et lån, til en der har gjort deres forarbejde inden de har valgt at ansøge om et lån.

Det kan være at du ønsker et kortvarigt lån, såsom et stående lån, hvis du ønsker at investere i en bolig som skal istandsættes med henblik på videresalg for profit. Det kan også være at du ønsker et langvarigt lån, med henblik på at bruge lånet på en investeringsejendom, hvor lejerne skal afbetale dit lån + afdrag for dig, alt imens ejendommen stiger i værdi.

Ligegyldigt om det er et kort varigt lån eller et langvarigt lån du søger, så står Simpel Kredit klar til at høre om din invester og udarbejde nogle finansieringsmuligheder til lige præcis din investering. Ansøg her.

En mand i jakkesæt tilpasser sit slips, inden han skal til et møde for at diskutere finansieringsmuligheder for renovering af ejendom.

Erhvervslån til opstart af virksomhed

Hvis du står overfor at skulle starte din egen virksomhed, kan et erhvervslån være en god mulighed for at skaffe den nødvendige finansiering. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til opstart af virksomheder, der kan hjælpe med at dække omkostningerne ved opstarten og sikre, at du har de nødvendige ressourcer til at få din virksomhed op og køre.

Vores professionelle medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til netop din virksomhed og dine behov. Så kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at skabe succes for din virksomhed.

Hvor kan jeg optage et erhvervslån?

Hvis du leder efter en pålidelig måde at finansiere din virksomhed på, er et pantebrevslån det bedste alternativ til både realkreditlån og banklån. Hos os kan du nemt og hurtigt optage et pantebrevslån, uden at skulle igennem en masse besværlige ansøgningsprocesser og dokumentation.

Vi tilbyder fleksible betingelser og konkurrencedygtige renter, så du kan få den finansiering, du har brug for, uden at det belaster din økonomi unødigt. Vi har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder med at finansiere deres vækst og udvikling, og vi kan også hjælpe dig med at finde den bedste løsning til netop din virksomhed.

Mange søger beløb i størrelsen 10.000 500.000 kr, mens andre søger beløb der er væsentligt højere. Simpel Kredit tilbyder lån, både til dem der søger 10.000 500.000 kr. og til dem der søger mange penge. Vi samarbejder med Lendme og er med til at give vores kunder de bedste erhvervslån i 10.000 500.000 kr. størrelsen, sammen med Lendme.

Så hvis du leder efter et erhvervslån, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste finansieringsløsning til din virksomhed, så du kan komme videre og fokusere på at skabe vækst og succes.

Et kompas sidder oven på et stykke papir, der symboliserer navigation til ejendomsfinansiering.

Værd at vide, når du skal optage et erhvervslån - Billigere lån

Hvis du overvejer hvilket erhvervslån du skal tage, er der nogle ting, du skal vide for at træffe den rigtige beslutning for din virksomhed. Først og fremmest skal du sørge for at have en klar plan for, hvordan du vil bruge pengene. Dette vil hjælpe dig med at bestemme, hvor meget du har brug for at låne, og hvor lang tid det vil tage at tilbagebetale lånet.

Når du har fastlagt dine lånebehov, er det vigtigt at undersøge forskellige låneudbydere og finde den bedste rentesats og lånebetingelser. Husk på, at långivere vil foretage en kreditvurdering af din virksomhed for at bestemme din kreditværdighed og risikoprofil.

Sørg for at have dokumentation for din virksomhedsindkomst og udgifter på plads, så du kan præsentere en klar og troværdig ansøgning.

Når du har valgt en låneudbyder, skal du sørge for at læse betingelserne grundigt og forstå de specifikke krav og betingelser for tilbagebetaling. Det kan også være en god ide at søge rådgivning fra en finansiel ekspert eller revisor for at sikre, at du træffer den bedste beslutning for din virksomhed.

Husk på, at et erhvervslån kan være en god måde at finansiere din virksomheds vækst og udvikling på, men det er vigtigt at forstå risiciene og omkostningerne ved at optage et sådan lån.

Ved at gøre din research, have dokumentation på plads og søge professionel rådgivning, vil du være bedre rustet til at træffe den rigtige beslutning for din virksomhed.

Tre mænd i jakkesæt diskuterer finansieringsmuligheder for et byggeprojekt.

Erhvervslån - Ofte Stillede Spørgsmål

Hos simpel kredit får du samme sikkerhed som ved et realkreditlån, men samtidig er du fri fra bidragssatser. Det er ligeledes muligt for dig at vælge mellem fast eller variabel rente, og låne i op til 20 år. Læs mere om vores lånevilkår her.

simpel kredit kan som udgangspunkt tilbyde lån til alle selskaber og alle private personer over 18 år.

simpel kredit kreditvurderer ud fra økonomisk historik, samt nuværende og fremtidige muligheder. Vi laver altså en helhedsvurdering af dig som debitor og vurderer din sag personligt. Derfor har vi mulighed for at hjælpe flere med finansiering end bankerne.

Såfremt du har modtaget et tilbud fra simpel kredit, er du ikke bundet.

Såfremt du har accepteret et tilbud fra simpel kredit, har du 14 dages fortrydelsesret.

I forbindelse med at optage lån, vil der typisk være et kurstab. Kurstabet er individuelt fra sag til sag, og afhænger af hvad långiver (kreditor) vil betale for lånet.

Såfremt der er flere begreber, du ønsker forklaret, kan du klikke her.

Idet du har afsendt din ansøgning, kan du forvente, at blive kontaktet inden for et døgn.

Igen må jeg bare sige at Simpel Kredit...

Igen må jeg bare sige at Simpel Kredit yder formidabel service, finder løsninger og hjælper kunderne suverænt på vej. Kæmpe ros til deres altid imødekommende.

5-stjernet Trustpilot
En euroseddel, der spirer en plante, der symboliserer finansiering og lån til ejendomsrenovering og byggeri.

Hvad kan et erhvervslån bruges til? billigste erhvervslån uden om banken

Erhvervslån er en fleksibel finansieringsmulighed, som kan bruges til at dække en bred vifte af forretningsbehov. En af de mest populære måder at bruge et erhvervslån på er til investering i fast ejendom og boliger.

At tage et erhvervslån til opstart kan være det eneste rigtige vej for lige præcis din virksomhed, om du ønsker at låne til nye computere eller ønsker at investere i fast ejendom.

Erhvervslån online - til investering i fast ejendom.

Når du bruger et erhvervslån til at investere i fast ejendom, kan du købe eller opgradere en ejendom, der kan bruges til at generere indtægter. Dette kan omfatte alt fra investeringsejendomme, kommercielle ejendomme, og endda udlejningsejendomme. Ved at investere i fast ejendom kan du øge din indkomststrøm og opbygge en langsigtet formue.

Et erhvervslån kan også bruges til at finansiere boliginvesteringer. Dette kan omfatte køb af boliger til flip eller udlejning, eller endda renovering af eksisterende ejendomme til at øge deres værdi. Ved at bruge et erhvervslån til boliginvesteringer kan du udvide din portefølje og øge din indtægt, såfremt du vælger det rigtige lån. Du kan ansøge om et online erhvervslån direkte hos Simpel Kredit her.

Krav for at blive godkendt til et erhvervslån

Hvis I som private investorer søger at få godkendt et erhvervslån, er der visse krav, du skal opfylde. For at øge jeres chancer, som private investorer, for at få godkendt et erhvervslån, er det vigtigt at have styr på de nødvendige krav.

Først og fremmest er det vigtigt at have en solid forretningsplan på plads. Dette vil vise långiveren, at du har en klar vision for din virksomhed og en plan for at nå dine mål. Derudover skal du have dokumentation for din virksomheds indkomst og udgifter, herunder balance, resultatopgørelse og cash flow.

Det er også vigtigt at have en god kreditværdighed. Dette vil vise långiveren, at du er ansvarlig med dine finanser og har en historie med at betale tilbage i tide. Din kreditværdighed kan påvirkes af faktorer som din betalingshistorik, kreditudnyttelse og varigheden af din kredit historie.

Endelig vil din virksomhedsindustri også spille en rolle i godkendelsesprocessen. Nogle brancher er mere risikable end andre, og långivere vil være mere tilbøjelige til at godkende lån til virksomheder i lavrisikoindustrier.

Ved at have en solid forretningsplan, dokumentation for din indkomst og udgifter, en god kreditværdighed og vælge en lavrisikoindustri, vil du øge dine chancer for at få godkendt et erhvervslån. Så sørg for at have styr på disse krav, inden du ansøger om et erhvervslån.

7. mar. 2023

God og behagelig service

5-stjernet Trustpilot

16. jun. 2022

Kan varmt anbefales

5-stjernet Trustpilot

Husk at der altid er ricisi forbundet med at låne penge

Husk på, at der er risici forbundet med at investere i fast ejendom og boliger, og det er vigtigt at undersøge markedet grundigt og søge rådgivning fra en finansiel ekspert, før du træffer en beslutning.

Men ved at bruge et erhvervslån til at finansiere din investering i fast ejendom og boliger, kan du få adgang til den kapital, du har brug for, for at realisere dine forretningsmål og opbygge en langsigte plan for din virksomheds økonomi.

Endelig kan et erhvervslån bruges til boliginvesteringer, såsom at købe en ejendom og leje den ud til lejere. Dette kan være en god måde at opbygge en stabil indkomststrøm på, mens du også får en langsigtet investering i fast ejendom.

Det er blevet nemt og simpelt at lave erhvervslån online, men nogle online erhvervslån kan have en urimelig højere rente, end andre. Det er derfor vigtigt at din långiver er godkendt af Finanstilsynet, som Simpel Kredit er, så undgår man firmaer der tager urimelige høje renter.

FAQ om Erhvervslån fra Simpel Kredit

Erhvervslån er finansieringsmuligheder for virksomheder til at dække forskellige behov som opstart, investeringer eller drift. Alle virksomheder med et dansk CVR-nummer kan ansøge.

Vurderingen baseres på virksomhedens kreditvurdering, der omfatter virksomhedens historik, fremtidige potentiale samt ejerens personlige økonomi. Nyopstartede virksomheder kan også ansøge.

Ja, Simpel Kredit tilbyder erhvervslån uden om banken, hvilket kan være en mulighed for virksomheder, der har fået afslag fra traditionelle banker.

Simpel Kredit tilbyder erhvervslån med pant i fast ejendom, både med fastforrentede og variable rentelån.

Fastforrentede lån har en uændret rente gennem hele lånets løbetid, mens variable rentelån har en rente, der kan ændre sig baseret på markedet.

Lånetilbud kan indhentes uforpligtende på Simpel Kredits hjemmeside og giver et overblik over de forventede omkostninger og betingelser for lånet.

Lånestørrelsen afhænger af virksomhedens kreditværdighed, renteniveauet og tilbagebetalingsevne.

Amortiseringsplanen viser betalingsplanen for lånet, inklusive det samlede kreditbeløb, samlede tilbagebetaling og den nominelle rente over lånets løbetid.

For at ansøge skal du indsende virksomhedens CVR-nummer, årsregnskaber og vedtægter for at gennemgå en fuldstændig kreditvurdering.

Renten på et erhvervslån bestemmes ud fra faktorer som virksomhedens kreditværdighed, markedets renteniveau og den specifikke risiko ved lånet. Renten kan variere mellem forskellige lånetyper og långivere.

Tilgængelig nu!

Ring til os nu

Skal vi ringe til dig?