Hvad er et boliglån?

Hvad er et boliglån?

Et boliglån er et lån med sikkerhed i fast ejendom. Boliglån optages til enten køb af fast ejendom eller til lån i din nuværende ejendoms friværdi. I Danmark udgør lånetypen, boliglån, henholdsvis realkreditlån, banklån og pantebrevslån.

Det er derfor muligt at optage et boliglån ved hjælp af alternativ finansiering, såfremt du er blevet afvist af din bank og/eller dit realkreditinstitut.

simpel kredit er et ejendomskreditselskab, der tilbyder alternativ finansiering til fast ejendom i Danmark. Boliglån hos simpel kredit har typisk en højere rente end ved realkreditinstitutter, hvorfor vi anbefaler, at du først undersøger dine muligheder for realkreditfinansiering, da dette oftest er den billigste form for boligfinansiering i Danmark.

Såfremt dette ikke lykkes, er simpel kredits boliglån et godt alternativ.

Boliglån hos simpel kredit

Lån op til 95% af ejendommens værdi
Løbetid på mellem 3 og 20 år
Lån til både køb af ejendom og lån i friværdi
Lån til ejerbolig, andelsbolig, sommerhus, kolonihave og erhvervsejendom

Få et gratis tilbud

Bliv forhåndsgodkendt

Hvad er dit fulde navn?

Hvad er dit telefonnummer?

Hvad er din e-mailadresse?

Jeg accepterer vilkår og betingelser og persondatapolitik giver tilladelse til at simpel kredit må opbevare mine data, samt videregive disse til udvalgte långivere.

Jeg har læst og forstået samtykkeerklæringen, og vil gerne have tilsendt e-mails med attraktive tilbud og tips til hvordan jeg kan forbedre min økonomi.

Læs mere

Gratis, uforpligtende og nemt

Det er muligt at lave et pantebrevslån til køb af ejendom og til lån i eksisterende ejendom

Hos simpel kredit får du samme sikkerhed som ved et realkreditlån, men samtidig er du fri fra bidragssatser. Det er ligeledes muligt for dig at vælge mellem fast eller variabel rente, og låne i op til 20 år. Læs mere om vores lånevilkår her.

simpel kredit kan som udgangspunkt tilbyde lån til alle selskaber og alle private personer over 18 år.

simpel kredit kreditvurderer ud fra økonomisk historik, samt nuværende og fremtidige muligheder. Vi laver altså en helhedsvurdering af dig som debitor og vurderer din sag personligt. Derfor har vi mulighed for at hjælpe flere med finansiering end bankerne.

Såfremt du har modtaget et tilbud fra simpel kredit, er du ikke bundet.

Såfremt du har accepteret et tilbud fra simpel kredit, har du 14 dages fortrydelsesret.

I forbindelse med at optage lån, vil der typisk være et kurstab. Kurstabet er individuelt fra sag til sag, og afhænger af hvad långiver (kreditor) vil betale for lånet.

Såfremt der er flere begreber, du ønsker forklaret, kan du klikke her.

Idet du har afsendt din ansøgning, kan du forvente, at blive kontaktet inden for et døgn.