FÅ ET GRATIS TILBUD

Hvad er et lån til håndværkertilbud?

Hvad er et lån til håndværkertilbud?

Hvad er et håndværkertilbud?

Et håndværkertilbud kan også defineres som at være en bolig der skal istandsættes, hvorfor det oprindeligt var markedsført som et tilbud til håndværkere. Det kan være alt fra et dødsbo til et drømmebolig projekt, som aldrig blev færdiggjort. Håndværkere eller folk med forstand på istandsættelse har derfor tit set disse boliger, som den rette løsning. Det kan enten være med henblik på at istandsætte for så at sælge det, eller med henblik på at starte ens eget drømmeboligprojekt.

Der findes investeringsmuligheder i hele landet, i form af boliger der skal istandsættes. De udbydes som lejligheder, villaer, rækkehuse, huse og alle andre former for boliger. Trods deres udseende kan de være meget eftertragtet. Især i storbyerne er renoveringsværdige boliger interessante, grundet den store værdistigning der kan være forbundet med en restauration.

Et håndværkertilbud er også!

Et håndværkertilbud kan defineres som et godt tilbud fra en håndværker. Står du og familien og mangler en håndværker til renovering eller istandsættelse, så ville I være på udkig efter et tilbud fra forskellige håndværkere. Det er en branche hvor priser kan variere meget, så derfor er det meget normalt at indhente tilbud fra flere forskellige håndværkere.

Oftest sendes der en detaljeret beskrivelse af arbejdsopgaven, som hvert enkelt håndværker kommer med et tilbud på. Det er vigtigt også at tage højde for kvaliteten i deres arbejde – det billigste håndværkertilbud er ikke altid ensbetydende med den bedste løsning. Tit hænger pris og kvalitet sammen, men et godt råd er at kigge på de eksisterende anmeldelser af hver enkelt virksomhed. Kundetilfredshed er en god indikator på et godt stykke håndværk.

Lån til Håndværkertilbud?

Banker og realkreditinstitutioner gør det næsten umuligt at finde et lån til billige boliger, som håndværkertilbud, da konventionelle banker og realkreditinstitutter er meget restriktive. Det er desværre sjældent at banker og realkreditinstitutter tager sig tid til at høre om folks boligprojekter. Dertil har de nogle meget firkantet regler og lange ventetider.

Vi tager altid tid til at høre om vores kunders projekter - vores kunder

Vi tilbyder Stående lån og Annuitetslån med løbetider fra 1-30 år. Vi samarbejder med vores kunder for at finde den bedste løsning, om det er til drømmeboligen eller om det er til ’køb, forny og sælg’ projektet.

Du får samme sikkerhed som ved et realkreditlån, men samtidig er du fri fra bidragssatser, komplekse ansøgningsprocesser og langvarige ventetider. Det er ligeledes muligt for dig at vælge mellem fast eller variabel rente, når du skal have et lån. Vi er reguleret af Finanstilsynet, så du kan bekymringsfrit oprette en ansøgning hos os. Simpel Kredit tilbyder lån til håndværkertilbud i København, Århus, Odense og resten af landet. Vi vurdere i samarbejde med vores kunder om investeringen er god og rådgiver dem, igennem hele forløbet. Sammen finder vi det lån der passer lige præcis dine behov. Ansøg her.

Lån til håndværkertilbud i København - og resten af landet

Simpel Kredit tilbyder lån til håndværkertilbud i København, Århus, Odense og resten af landet. Der findes ejendomme i hele landet som trænger til en kærlig hånd. Vores specialister vurdere sammen med dig, om investeringen i lige præcis givet håndværkertilbud, vil ende med at være lønsom for dig. Vi har stor erfaring i sådanne renoveringsprojekter og har finansieret mange kunders ønsker om at renovere. Sammen finder vi det lån der passer lige præcis dine behov. Ansøg her.

Hvad koster et håndværkertilbud?

En bolig som er markedsført som et “håndværkertilbud” er som udgangspunkt nogle af de billigste boliger på markedet. Dette skyldes at der skal investeres penge i at istandsætte boligen. Boligen kan også være af så ringe stand at den kræver en nedrivning eller lign, men oftest er de personer som er interesseret i istandsættelse involveret i håndværkerfaget. Er man selv håndværker eller på anden vis har hænderne godt skruet på, kan disse boliger være den rette investering. Mange vælger at købe, fornye og sælge - mens enkelte vælger at bygge deres egen drømmebolig.

Vi er altid klar til at finde et lån der passer lige præcis dine behov. Vi kan finansiere køb af huse, lejligheder, fritidsboliger m.m.. Såfremt du har behov for mere information inden du starter låneansøgning skal du være velkommen til at ringe til en af vores dedikerede medarbejdere på 42 44 07 00.

Hvad er lånevilkårene?

For at få et lånetilbud kræver det noget information omkring din økonomiske situation. Vi indhenter det meste information relativt nemt og simpelt under låneansøgning. Dog er Skats systemer komplekse, hvilket betyder at man skal hente sine skatteoplysninger (R75) separat. Vi har heldigvis lavet en guide, som simpelt beskriver hvordan dette skal gøres. “Her” ses en guide til, hvordan disse skatteoplysninger kan hentes fra Skats hjemmeside.

Hvis man inden lånets udløb er i pensionsalderen 67+, eller regner med at gå på pension inden, bedes man sende en rapport over ens pension. Dette er på baggrund af, at kreditvurderingen skal sikre, at debitor har en stor nok indtægt under hele løbetiden, både før og efter pension. Sådan en rapport kan nemt hentes via Pensionsinfo.

Finanstilsynet kræver, at vi i Simpel Kredit kan dokumentere debitors indtægter i form af lønsedler, udbetalingsdokumenter eller anden form for dokumentation, som f.eks. lejekontrakter og årsopgørelse. Det vil fremskynde ansøgningsprocessen, hvis de tre seneste lønsedler vedhæftes i låneansøgningen. Lønsedler kan hentes i din E-boks.dk eller hos din arbejdsgiver.

Læs mere