FÅ ET GRATIS TILBUD

Nedsparingslån

Nedsparingslån

Nedsparingslån

Når forskellen mellem din boligs restgæld og boligens nuværende værdi er stor nok, så har du mulighed for at optage et nedsparingslån. Nedsparingslån betegner en ordning, hvor långiver får pant i boligens friværdi. Til gengæld får du som ejer en del af boligens friværdi udbetalt kontant eller som et månedligt beløb over en årrække. Hos Simpel Kredit kan du optage et nedsparingslån uden om bankerne. Det betyder, at du slipper for alt det besvær og den ventetid, mange oplever, når de gerne vil optage et nedsparingslån.

Denne ordning kan vise sig at være meget fordelagtig, hvis man gerne vil supplere sin pension og blive boende i huset. Hos simpel kredit tror vi fuldt og fast på, at det skal være nemt og enkelt at låne til at købe en ejendom eller at lave belåning af din nuværende bolig. Derfor tilbyder vi individualiserede lånevilkår, som giver dig samme sikkerhed som ved et realkreditlån. Forskellen er dog, at du slipper for bidragssatser, og det kan man kun glæde sig over. Det giver mere fleksibilitet og luft i økonomien. Mange spørger hvorfor det er nemmere at få ja hos os, end det ville være hos deres bank. Det skyldes den måde, vi kreditvurderer vores kunder på. Bankerne har en tendens til udelukkende at kigge på nogle specifikke dele af deres kunders økonomi. Vi vælger i modsætning at kreditvurdere vores kunder ud fra deres økonomiske historik som helhed. Det vil altså sige, at vi får et mere retvisende billede af dine nuværende og fremtidige muligheder.

Hvad er nedsparing?

Betegnelsen nedsparing henviser til den mulighed, en boligejer har, for at optage et realkreditlån eller banklån i boligens friværdi. Mange planlægger deres tilværelse som pensionister ved at udnytte boligens friværdi fuldt ud. Et nedsparingslån giver mere luft i økonomien og mere frihed som pensionist, idet man får udbetalt friværdien og hermed får et supplement til økonomi, som kan være berørt af samfundets voldsomme prisstigninger. Det er altid fornuftigt at planlægge på forhånd, hvis man senere hen ønsker at optage et nedsparingslån. Men når det er sagt, så kan du glæde dig over, at du altid har mulighed for at ansøge om et nedsparingslån hos simpel kredit.

Grundlæggende indkasserer man forrentningen af ens bolig ved at tage et nedsparingslån.

Bedste belåning til pensionister?

Efterhånden som du nærmer dig pensionsalderen, er du blevet klar over, at økonomien som pensionist ofte kan blive lidt mere kompliceret. Når man er på arbejdsmarked, så har man nogle få og faste indtægtskilder, hvilket ændrer sig, når man går på pension. Det skyldes at ens indtægter vil stamme fra fx folkepension, ATP, livrente, ratepension og kapitalpension, bare for at nævne nogle stykker. Derudover er der nogle indtægter, som er afhængige af visse individuelle indkomstforhold som fx boligsikring og pensionstillæg. Hvis du som pensionist gerne vil optimere dit daglige forbrug, så kan man med fordel benytte sig af låneprovenuet. Det siger sig selv, at det giver dig frihed til at bruge din pensionisttilværelse på det, du brænder for.

Hvad kan man bruge et nedsparingslån til?

Nogle af vores kunder vælger at forbedre deres have ved at anlægge blomsterbede eller noget lignende. Nogle andre lærer at spille golf eller en anden sport, ved optagelsen af et nedsparingslån. Uanset hvad du synes er spændende, så giver et nedsparingslån nogle nye og spændende muligheder. Det kan fx være, at man vælger at bruge mere tid på at rejse. Der er så mange fantastiske destinationer og idylliske steder, man bare skal besøge. Det er blot et spørgsmål om at optimere ens økonomi, sådan at man kan opnå de ting, man gerne vil. Her kan et nedsparingslån være et økonomisk ansvarligt valg, for at kunne opnå ens drømme. Hos Simpel Kredit hjælper vi vores kunder til at realisere deres planer og drømme. Vi tilbyder alternative finansieringsmuligheder, der gør det muligt for dig at indrette dit liv, som du vil have det.

Nedsparingslån kaldes også ’lån i mursten’ og/eller ’spise mursten’. Såfremt det er økonomisk ansvarligt, kan det give god mening at få glæde af din opsparing frem for at lade den være bundet i mursten.

Nedsparing i din friværdi er kompleks, og du skal sikre dig, at du kender til konsekvenserne herved. Du skal være velkommen til at ringe til en af vores specialister, som kan rådgive dig om, hvad der er det rette at gøre for lige præcis dig.

Nedsparingslån uden om banken?

Hos simpel kredit kan du optage et nedsparingslån uden om bankerne. Det betyder, at du slipper for alt det besvær og den lange ventetid, som mange oplever, når de gerne vil optage et nedsparingslån.

Et nedsparingslån kan vise sig at være meget fordelagtig, hvis man gerne vil supplere sin pension og blive boende i huset. Hos Simpel Kredit tror vi fuldt og fast på, at det skal være nemt og enkelt at låne til at købe en ejendom eller til belåning af din nuværende bolig. Du slipper bidragssatser, og det kan man kun glæde sig over. Det giver mere fleksibilitet og luft i økonomien.

Spørgsmål til nedsparingslån?

Såfremt du stadigvæk er lidt usikker på om et nedsparingslån er den rette løsning for dig, skal du være velkommen til at ringe til en af vores specialister. I samtalen med vores specialister vil du blive spurgt ind til din pension, bolig og hvad du ønsker at bruge pengene på, herefter vil de give dig personlige råd til hvordan dine finansieringsbehov kan blive opfyldt. Vi hjælper dig med glæde på rette vej, så ring bare ind på 4244 0700.

Læs mere