Gratis tinglysning | Se hvem der ejer din nabos hus, og se gælden i det

Det er gratis og nemt at se hvad naboen skylder og hvem der ejer din nabos hus. Her er guiden:

Når du går ind på tinglysning.dk, så skal man blot skrive adressen:

Vejnavn, vejnummer, etage(hvis nødvendig), postnummer, kommune

Eksempelvis: tingbogsvej 54 8.th, 2000 Frederiksberg

Herefter trykker man på den adresse der kommer op, dette tager dig hen til tingbogen på ejendommen.

Hvor meget skylder min nabo?

Der er mange der er interesseret i at vide hvad deres nabo skylder i sin ejendom. Via tinglysning.dk kan man tjekke sin nabos gæld og ser hvilke lån og pantebreve, der er tinglyst i ejendommen.

Tingbogen viser også hvem der ejer ejendommen og dertil hvilke hæftelser der er i ejendommen. Hæftelser viser hvilke lån der er i ejendommen, hvor stor hovedstolen er, hvad renten lyder på og typen af lån.

Du kan med adgang til tingbogen finde ud at hvad dine naboer skylder i ejendommen og hvad de gav for ejendommen, da de købte den.

Det er også på tingbogen at du kan se den seneste ejendomsvurdering, som betegnes som den offentlige vurdering. Dette står under tingbogens 'øvrige oplysninger'.

Et billede af Nyhavn i København
Et sort/hvidt foto af et sikkerhedskamera, der fanger hvad skylder naboen.

Tinglysning - Hvem ejer huset eller lejligheden, og hvad skylder de af penge?

Det kan for mange være relevant at vide hvem der er boligejer af en bestem ejendom. Det er heldigvis nemt at finde ud af hvem der ejer en fast ejendom.

Det første man skal gøre er at gå ind på tinglysning.dk, herefter indtaster man adressen på den ejendom man ønsker at se tinglysningen på. I en tinglysning fremgår det hvem boligejeren er, samt købesummen, som ejendommen blev købt for i sin tid.

Hvis man har svært ved at finde rundt i tingbogen, anbefales det at bruge Tinglysning com. det har gjort det nemt at bruge tinglysning.dk og har brugervenlige guides til stort set alle punkter af tinglysning.dk.

Din guide til tinglysning.dk

Tinglysning.dk er en side med mange problemer. Heldigvis har tinglysning.com lavet de nemmeste guides til hvordan man bruger tinglysning.dk:

  • Man kan blandt andet finde ud af hvordan man underskriver tinglysningsdokumenter i en fast ejendom. Dette koster dog en tinglysningsafgift og tinglysningsafgiften kan være en kostbar begrænsning hos nogen, hvorfor det anbefales at høre hvor meget afgiften er på.
  • Man kan i husets tinglysning finde servitutter på adressen, samt nye tinglyste servitutter
  • tinglysning.com har også en guide til tingbogen hvor ejendomsvurderinger, rettigheder og realkreditlån kan ses.

Hermed anbefaler vi at bruge Tinglysning.com som sin guide til Tinglysning.dk, da Tinglysning.dk godt kan være svær at navigere i.

To personer underskriver lån på tinglysning dk

Hvem ejer boligen? Det digitale tinglysningssystem

For at gøre det nemt at se hvem der ejer en bolig i det digitale tinglysningssystem, har vi lavet en lille step-by-step guide med tilførende links - som er inspireret fra tinglysning com's hjemmeside.

En person, der står på trappen til en bygning og spekulerer på tinglysning og hvem der ejer huset.

Guiden:

  • 1. Gå ind på Tinglysning.dk
  • 2. Her er 3 muligheder - Forespørg med log ind, giver dig adgang til alle oplysninger i Tingbogen og til bestilling af officielle tingbogsattester. hvorfor vi anbefaler at man logger ind med sit NemID/MitID.
  • 3. Herefter skriver man blot adressen, som man ønsker at undersøge.
  • 4. tingbogen kommer nu frem og du kan se servitutter i den tinglyste ejendom og hvem der har rettigheder til ejendommen.

Det er anderledes for andelsboliger!

i Så fald at der er tale om andelsboliger, så er fremgangsmåden lidt anderledes.