FÅ ET GRATIS TILBUD

Gratis tinglysning | Se hvem der ejer din nabos hus, og se gælden i det

Søren Scheibye

af Søren Scheibye

Opdateret 01. maj. 2024

Det er gratis og nemt at se hvad naboen skylder og hvem der ejer din nabos hus. Her er guiden:

Når du går ind på tinglysning.dk, så skal man blot skrive adressen:

Vejnavn, vejnummer, etage(hvis nødvendig), postnummer, kommune

Eksempelvis: tingbogsvej 54 8.th, 2000 Frederiksberg

Herefter trykker man på den adresse der kommer op, dette tager dig hen til tingbogen på ejendommen.

Hvor meget skylder min nabo?

Der er mange der er interesseret i at vide hvad deres nabo skylder i sin ejendom. Via tinglysning.dk kan man tjekke sin nabos gæld og se hvilke lån og pantebreve, der er tinglyst i ejendommen.

Tingbogen viser også hvem der ejer ejendommen og dertil hvilke hæftelser der er i ejendommen. Hæftelser viser hvilke lån der er i ejendommen, hvor stor hovedstolen er, hvad renten lyder på og typen af lån.

Du kan med adgang til tingbogen finde ud at hvad dine naboer skylder i ejendommen og hvad de gav for ejendommen, da de købte den.

Det er også på tingbogen at du kan se den seneste ejendomsvurdering, som betegnes som den offentlige vurdering. Dette står under tingbogens 'øvrige oplysninger'.

Et billede af Nyhavn i København

Tinglysning - Hvem ejer huset eller lejligheden, og hvad skylder de af penge?

Det kan for mange være relevant at vide hvem der er boligejer af en bestem ejendom. Det er heldigvis nemt at finde ud af hvem der ejer en fast ejendom.

Det første man skal gøre er at gå ind på tinglysning.dk, herefter indtaster man adressen på den ejendom man ønsker at se tinglysningen på. I en tinglysning fremgår det hvem boligejeren er, samt købesummen, som ejendommen blev købt for i sin tid.

Hvis man har svært ved at finde rundt i tingbogen, anbefales det at bruge Tinglysning com. det har gjort det nemt at bruge tinglysning.dk og har brugervenlige guides til stort set alle punkter af tinglysning.dk.

Et sort/hvidt foto af et sikkerhedskamera, der fanger hvad skylder naboen.

Din guide til tinglysning.dk

Tinglysning.dk er en side med mange problemer. Heldigvis har tinglysning.com lavet de nemmeste guides til hvordan man bruger tinglysning.dk:

  • Man kan blandt andet finde ud af hvordan man underskriver tinglysningsdokumenter i en fast ejendom. Dette koster dog en tinglysningsafgift og tinglysningsafgiften kan være en kostbar begrænsning hos nogen, hvorfor det anbefales at høre hvor meget afgiften er på.
  • Man kan i husets tinglysning finde servitutter på adressen, samt nye tinglyste servitutter
  • tinglysning.com har også en guide til tingbogen hvor ejendomsvurderinger, rettigheder og realkreditlån kan ses.

Hermed anbefaler vi at bruge Tinglysning.com som sin guide til Tinglysning.dk, da Tinglysning.dk godt kan være svær at navigere i.

To personer underskriver lån på tinglysning dk

Hvem ejer boligen? Det digitale tinglysningssystem

For at gøre det nemt at se hvem der ejer en bolig i det digitale tinglysningssystem, har vi lavet en lille step-by-step guide med tilførende links - som er inspireret fra tinglysning com's hjemmeside.

En person, der står på trappen til en bygning og spekulerer på tinglysning og hvem der ejer huset.

Guiden:

  • 1. Gå ind på Tinglysning.dk
  • 2. Her er 3 muligheder - Forespørg med log ind, giver dig adgang til alle oplysninger i Tingbogen og til bestilling af officielle tingbogsattester. hvorfor vi anbefaler at man logger ind med sit NemID/MitID.
  • 3. Herefter skriver man blot adressen, som man ønsker at undersøge.
  • 4. tingbogen kommer nu frem og du kan se servitutter i den tinglyste ejendom og hvem der har rettigheder til ejendommen.

Det er anderledes for andelsboliger!

i Så fald at der er tale om andelsboliger, så er fremgangsmåden lidt anderledes.

  • 1. Man skal bruge et helt andet link, som vi selvfølge giver dig her: Andelsboligers tinglysning
  • 2. Herefter er fremgangsmåde den samme som ved almindelige ejendomme, hvis man ønsker at finde servitutter.
  • 3. Da tinglysning.dk ikke er så godt fremstillet, kan det i mange tilfælde være nemmere blot at skrive vejnavnet, postnummeret og kommunen. Tinglysning.dk har tit svært ved at finde en specifik ejendom, hvis man skriver den eksakte adresse.

Ønsker du et andelsboliglån?

Det er sjældent, at en andelsbolig optræder op markedet, og de bliver ofte hurtigt købt, få dage efter de er kommet på markedet. Det er derfor essentielt at være godt forberedt før man begynder jagten på en andelsbolig.

At købe en andelsbolig kan være lige så udfordrende som at erhverve andre typer ejendomme. Få et dybdegående indblik i andelsboliglån ved at læse mere om andelsboliglån her.

Tinglyses boliglån uden om banken?

Boliglån uden om banken tinglyses ligesom banklån og realkreditlån tinglyses. Boliglån uden om banken er også kendt som pantebrevslån. Pantebrevslån, som udstedes af ejendomskreditselskaber som Simpel Kredit, må kun udstedes såfremt de opfylder Finanstilsynets krav til lån uden om banken.

Ligesom banker og realkreditinstitutter, så er Simpel Kredit reguleret af Finanstilsynet, som sikre at vores kunder er kreditværdige til at sidde i lånet. Dog har Simpel Kredit mulighed for at tilbyde lån til dem bankerne vurderer for risikable, da Simpel Kredit finansiere deres lån med egne midler, samt eksterne kreditorer. og investorer.

Så hvis man bliver afvist i banken og hermed ikke kan købe et hus og tinglyse det, så er pantebrevslån det bedste alternativ.

Du kan ansøge nu og forvente et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

FAQ om Tinglysning - find hurtigt svar på dine spørgsmål.

Du kan bruge tinglysning.dk og indtaste adressen på din nabos ejendom for at se information om gæld og ejerskab.

Udover ejerskab viser tingbogen også hæftelser i ejendommen, herunder lån, renter, og typer af lån. Du kan også finde den seneste ejendomsvurdering og servitutter.

Besøg tinglysning.dk og indtast adressen på ejendommen for at se ejerskabet og købesummen ved købet af ejendommen.

Du kan bruge Tinglysning.com som en brugervenlig guide til at forstå og bruge tinglysning.dk effektivt.

Besøg tinglysning.dk, log ind med NemID/MitID, og indtast den ønskede adresse for at få adgang til alle oplysninger i Tingbogen.

Tinglysning.com tilbyder en guide til at finde servitutter på en adresse.

Ja, boliglån uden om banken, kendt som pantebrevslån, kan også tinglyses. Pantebrevslån udstedes af ejendomskreditselskaber som Simpel Kredit og er reguleret af Finanstilsynet.

Pantebrevslån kan være et godt alternativ, hvis du bliver afvist af banker og ønsker at finansiere et huskøb uden om banken.

Ja, Simpel Kredit er reguleret af Finanstilsynet, hvilket sikrer, at kunder er kreditværdige til lån uden om banken.

Du kan forvente at modtage et uforpligtende tilbud fra Simpel Kredit indenfor 24 timer efter ansøgning.

Tilgængelig nu!

Ring til os nu

Skal vi ringe til dig?