FÅ ET GRATIS TILBUD

Omlægning af skattegæld

Omlægning af skattegæld

Gæld til det offentlige

Er man i tvivl om, hvorvidt man skylder penge til det offentlige, kan man altid kontakte Gældsstyrelsen, som er dem der står for at inddrive gæld for det offentlige. Hvad enten man har gæld til det offentlige i form af skattegæld, SU-gæld eller noget helt tredje, så er det en skidt situation.

Har man gæld til skat som man ikke kan betale, kan man kontakte Gældsstyrelsen og forsøge at lave en aftale om at betale gælden i afdrag. Det er dog ikke alle der får godkendt denne mulighed, og er man ikke i stand til at betale sin gæld tilbage kan Gældsstyrelsen eksempelvis tilbageholde børne- og ungeydelser, trække gælden fra din løn eller tage udlæg i dine ejendele, såsom hus eller bil.

Vi har dog et forslag til en anden løsning!

Har du offentlig gæld?

Få hjælp til skattegæld hos Simpel Kredit, hvor vi gennemgår om du har mulighed for at få et pantebrevslån i din friværdi. Kan det lade sig gøre, er det ofte en langt mindre bekostelig affære for dig, og derfor en attraktiv løsning. Lad os undersøge dine muligheder for at få styr på din skat gæld.

Lån til skatte gæld

Kan man få lån trods gæld til skat? Ja, det kan man i nogle tilfælde. Der er forskellige faktorer der spiller ind når vi kigger på om det er muligt for dig at lave et lån i din friværdi. Det er muligt, at banken har sagt nej til at låne dig penge til din gæld, men der er heldigvis andre muligheder for lån til gæld.

Det bedste ved at ansøge hos Simpel Kredit er, at man får svar indenfor 24 timer, og sender man en ansøgning afsted, så er det uforpligtende, og man er ikke bundet til noget. Kontakt os i dag for at høre mere.

Friværdien kan også bruges til:

Læs mere

Lad Simpel Kredit hjælpe dig – kontakt os på 4244 0700, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Alternativt kan du udfylde vores låneformular og hernæst blive kontaktet med et uforpligtende lånetilbud inden for et døgn.