FÅ ET GRATIS TILBUD

Renovering og istandsættelse

Renovering og istandsættelse

lån til istandsættelse

Måske har du i længere tid overvejet at istandsætte din bolig. Hvis du for nylig har købt en ny bolig, er du nok interesseret i at sætte boligen i stand. Det er en fornøjelse at kaste sig ud i et byggeprojekt, der kan øge boligens værdi. Muligvis har du og din bedre halvdel haft en del samtaler om de muligheder, I har.

Det som nogle gange kan være en udfordring, er at finde den nødvendige finansiering af projektet. Hvis du har fundet en bolig, der ikke er helt som du vil have den, kan man altid finde en måde at forny boligen på. Her på siden kan du lære mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi har hjulpet mange kunder til at gøre deres boligdrøm til virkelighed.

Med et lån til istandsættelse har de kunnet komme i mål med deres planer. Det vil vi også meget gerne hjælpe dig med.

Hvis du har tænkt dig at renovere boligen eller foretage en tilbygning eller ombygning, så kan det være en god idé, at du finansierer projektet ved hjælp af et lån til istandsættelse. På den måde kan du optage et tillægslån i din boligs friværdi. Vi yder lån til alle typer af ejendomme i Danmark. Det er dog vigtigt at notere sig, at når du gerne vil optage lån til renovering eller istandsættelse af bolig, så skal projektet føre til en værdiforøgelse. Det er en meget vigtig forudsætning for, at dit lån bliver godkendt.

Hos os er det nemmere at optage lån, men vi vil sikre os, at din bolig bliver mere værd på grund af istandsættelsen. Vi er sikre på, at det er noget, du selv er interesseret i, fordi det gør din bolig eller ejendom endnu mere attraktiv på boligmarkedet. Du skal bare kontakte os.

Friværdien kan også bruges til:

Læs mere

Lad Simpel Kredit hjælpe dig – kontakt os på 4244 0700, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Alternativt kan du udfylde vores låneformular og hernæst blive kontaktet med et uforpligtende lånetilbud inden for et døgn.